Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

11 makalösa bilder från Victorias galakväll i Köpenhamn

18 sep, 2019, 07:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Guldigt tyll och hagel som blötte ner galamattan såväl som kungligheterna. Vi har samlat alla godbitar från Victorias och Daniels galakväll i Köpenhamn tillsammans med Mary och Frederik!
Annons

Smattrande spöregn mot kullersten blev snackisen under den kungliga galakvällen i Köpenhamn, där sysslingarna Victoria och Frederik minglade med sina respektive Daniel och Mary. Men oväder kunde inte sätta käppar i hjulet för denna fantastiska kväll! För denna kungliga kvartett är ett riktigt dream team som sipprar över av glädje, även när hagel och mörka skyar visar upp sig på främsta parkett!

Victoria minglade på båt

Allt började på korvetten HMS Nyköping. Den planerade promenaden till kajplatsen byttes ut mot en kvick bilfärd och paraplyn och minglet var igång. Snart därefter tog sig Victoria och Daniel samt Mary och Frederik till det vackra vita ambassadörsresidenset vid Sankt Annæ Plads för en galamiddag för samtliga 95 tillresta gäster. Och vilken kväll det blev!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

För att du inte ska missa en enda detalj från den kungliga kvällen har vi samlat de bästa bilderna från tillställningen.

Se bilderna här!

Foto TT

Annons