11 makalösa bilder från Victorias galakväll i Köpenhamn

Guldigt tyll och hagel som blötte ner galamattan såväl som kungligheterna. Vi har samlat alla godbitar från Victorias och Daniels galakväll i Köpenhamn tillsammans med Mary och Frederik!

Smattrande spöregn mot kullersten blev snackisen under den kungliga galakvällen i Köpenhamn, där sysslingarna Victoria och Frederik minglade med sina respektive Daniel och Mary. Men oväder kunde inte sätta käppar i hjulet för denna fantastiska kväll! För denna kungliga kvartett är ett riktigt dream team som sipprar över av glädje, även när hagel och mörka skyar visar upp sig på främsta parkett!

Victoria minglade på båt

Allt började på korvetten HMS Nyköping. Den planerade promenaden till kajplatsen byttes ut mot en kvick bilfärd och paraplyn och minglet var igång. Snart därefter tog sig Victoria och Daniel samt Mary och Frederik till det vackra vita ambassadörsresidenset vid Sankt Annæ Plads för en galamiddag för samtliga 95 tillresta gäster. Och vilken kväll det blev!

För att du inte ska missa en enda detalj från den kungliga kvällen har vi samlat de bästa bilderna från tillställningen.

Se bilderna här!

Prins Daniel och Victoria på kungligt uppdrag i Danmark i veckan.

Foto TT