11 underbara bilder från prinsessan Madeleines Floridafest i natt!

Glamourös, glad – och totalt oförutsägbar! Prinsessan Madeleine fick alla att tappa hakan med sitt oväntade drag. Se bilderna här.

I dag är det kanelbullefest i köket hemma hos prinsessan Madeleine i Miami.

För efter firandet på Svenska kyrkan i går så packade de omtänksamma damerna ner ett helt gäng kanelbullar inlindade i servetter och räckte över: Varsågod, till prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Men så kom de på: Hjälp vi får ju inte glömma Chris!

– Här prinsessan, ta med en till maken också!

Madeleine fnissade. Men med tre barn och en man hemma? Då tackar man inte nej till en doggy bag.

– The American way!

Och sin egen påbörjade kanelbulle? Ja, den stoppade hon rätt ner i designerhandväskan. Ooops!

Det ligger en bulle i den handväskan…

Prinsessan Madeleine firade svenska kyrkan i Florida

Hennes inhopp som prinsessa gick annars som en dans. Svenska kyrkan i Florida fyllde 10 år och det var ett födelsedagsbarn som prinsessan Madeleine gärna ville fira.

En annorlunda familjegudstjänst, med prinsessan Madeleine på första parkett.

Barnen från Svenska skolan i Fort Lauderdale sjöng och några hade tagit med sig prinsessan Madeleines bok ”Stella och hemligheten” för att få dem signerade.

Men prinsessan Madeleine var faktiskt inte den enda prinsessan på plats – även om tvåan bara var med på ett hörn. Detta är nämligen kronprinsessan Mette-Marits egen kyrka egentligen, döpt efter henne själv i egen hög person och med henne på paradporträttet över öppna spisen.

Men nu har norrmännen varit så snälla och låtit sina svenska grannar flytta in, en fin lösning i den vackra kyrkan.

Det var bara vädret som inte skötte sig denna söndag. Precis innan prinsessan Madeleine skulle komma förvandlades Sunny Florida till något som mer liknade en regnig svensk sommardag.

Marmorentrén blev glashal i blötan, men prinsessan Madeleine balanserade obekymrat vidare på de galet smala mockaklackarna.

Och hennes ankomst blev speciell, även på ett annat sätt. För hon var ovanligt tidig – och hennes chaufför hade uppenbarligen extremt bråttom till något annat uppdrag. Så prinsessan Madeleine fick helt enkelt flytta över till en annan bil och sitta utanför och vänta, innan hon kunde göra sin entré på utsatt klockslag.

Vid sin sida hade hon sedan både honorärkonsuln i Florida Per-Olof Lööf och vicekonsuln Carina Holmgren, som är den som håller i prinsessan Madeleines transporter i Miami.

Det är till vicekonsuln Carina Holmgren (till höger) som prinsessan Madeleine ringer när hon behöver boka en resa.

På väg hem igen, efter en timme och 29 minuter.

Och när den svarta jättesuven sedan rullade fem milen hem till familjen i Miami var det inte bara med ett mindre berg kanelbullar i lasten. Utan också med lika många kokosbollar. Ni kan ju tänka er den mamma-succén när prinsessan Madeleine packade upp hemma i köket…

Foto: Johan Söderlund.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: