12 bilder från den kungliga veckan – som du måste ta en titt på!

Veckans kungliga bilder

Låt oss återigen sammanfatta den kungliga veckan i bildform. Här är 12 härliga foton – som du bara inte får missa.

Såhär kära såg Charlene och Albert ut häromdagen, då de lämnade katedralen i Monaco. De höll till och med i varandra, det är ju inte så ofta man får se det. Inte alls faktiskt. Så roligt! Och välkommet. Och ser ni, vårsolen lyser sådär riktigt härligt.

Charlene Albert

Många kungahus i världen har ju ställt in resor, fester och andra kungliga evenemang. Men Nederländernas kungapar, Máxima och Willem-Alexander, räds inga resor. i veckan gästade de Indonesien, där ett fyra dagar långt statsbesök gick av stapeln.

Och visst kan vi behöva pigga upp oss med lite härliga Máxima-foton? Wow så härlig hon är – jämt! Är det ett kungligt humör man skulle vilja ha så är det väl ändå drottning Máximas?

En annan person man blir glad av att se är ju Kate. I veckan höll hon i en galamiddag för välgörenhetsorganisationen Place2Be som jobbat mot psykisk ohälsa. Och det var en glammig Kate vi fick se.

Prinsessan Anne har tillbringat en del av veckan med att gå på hästkapplöpning. Och det tycks ha varit spännande (och rejält roligt!), om man ser till hennes ansiktsuttryck.

Mer brittiskt! Edward och Sophie har besökt Mersea Island i dagarna – och ätit lite tårta.

Edwards mor, Elizabeth, jobbar också på, trots läget i världen. Hon höll audienser på Buckingham Palace och det såg ut ungefär exakt såhär:

Nu till Sverige! Victoria och Daniel har rest i veckan, i Sverige. Till Norrbotten närmare bestämt. Där fick man, bland annat, vara med på en sångstund på en förskola.

Spaniens kungligheter då, vad har de för sig? Jo, de har gästat Frankrike och hälsat på hos president Emmanuel Macron och hustrun Brigitte.

Vi låter följande bild på belgiske kung Philippe avsluta veckan. Som en liten sammanfattning. Här håller han hygienen på ett health center.

Foto: TT