12 detaljer om Kristin Kaspersen – från längden till adhd-diagnosen

12 detaljer om Kristin Kaspersen – från längden till adhd-diagnosen
Kristin Kaspersen dansar i Let's Dance 2019. Vi listar allt du behöver veta om henne!
Annons
 1. Kristin Kaspersen var singel i sju år innan hon mötte Swedbanks vd Michael Wolf. Paret bröt under 2015, men fortsatte som vänner. Två år senare gifte han sig med PR-profilen Lili Assefa.
  – Vi skrattar fortfarande tillsammans som vänner, men sedan i somras är vi inte längre ett par. Han är en av de finaste vänner jag har haft har, skrev Kristin på Instagram efter uppbrottet.
 2. Under sex år var Kristin Kaspersen programledare för Nyhetsmorgon i TV4. Varför slutade hon, kanske du undrar? Vi vet!
  – Jag slutade på Nyhetsmorgon för att det tog för mycket tid för mig att läsa in på kvällarna och det blev för lite sömn och för mycket stress. Jag har inlärningssvårigheter vid läsning. Jag visste inte det då, men förstod det någonstans då jag insåg hur mina kolleger hann läsa på under kortare tid och dessutom kom ihåg. Men framför allt slutade jag för att jag ville vara med mina barn om kvällar och morgnar när de var hemma, har hon berättat för Expressen.
  Annons
  En ung Kristin Kaspersen!
  En ung Kristin Kaspersen!

   

 3. Kristin Kaspersen är 170 centimeter lång, utan dansklackar!
 4. Hon är delägare i klädföretaget Under the same sun, ett svenskt märke som skapar kläder under en helt ekologisk process.
 5. Kristin har drabbats av utmattning och skrev därefter boken Good Morning om upplevelsen och vad hon lärt sig av detta.
 6. Kristin Kaspersen har två barn. Sonen Filip med Martin Lamprecht och sonen Leon tillsammans med Hans Fahlén.
 7. Kristin systrar heter Monica, Malin och hennes bröder heter Kristoffer och Joakim. Hon delar samma mamma med Monica och Malin samt samma pappa med Kristoffer och Joakim.
 8. Hennes pappa var fotbollsproffs! Kjell Kaspersen var målvakt i norska landslaget och köpte senare under karriären träningscenter. Vem hennes mamma var har självklart inte undgått någon. Artisten Barbro Lill-Babs Svensson fick tre döttrar under sitt liv, och Kristin var en av dem. Läs den sista intervjun Lill-Babs gjorde innan sin död här!
  Kjell Kaspersen, pappa till Kristin Kaspersen, under bröllopet mellan honom och Barbro "Lill-Babs" Svensson.
  Kjell Kaspersen, pappa till Kristin Kaspersen, under bröllopet mellan honom och Barbro “Lill-Babs” Svensson.

   

 9. Kristin har adhd, något hon berättade om i Framgånspodden år 2016.
  – Nu när jag fått reda på vad som förklarar varför jag är så driven och varför jag kanske hamnar i utbrändhet och så där. Det är en drivkraft som gör att jag presterar och att jag kommit väldigt långt. Jag är enormt tacksam för min adhd, berättade hon i podden.
 10. Kristin har allt annat än scenskräck! Hon har stått på scen sedan hon var elva år. Hon debuterade då i musikalen Pippi Långstrump på Folkan i Stockholm. Sedan följde klassikerna på rad. Hon syntes i Mio min Mio, Emil i Lönneberga och Pinocchio.
  Kristin Kaspersen som liten med mamma Lill-Babs och systern Malin Berghagen.
  Kristin Kaspersen som liten med mamma Lill-Babs och systern Malin Berghagen.

   

 11. Kristin har inte bara jobbat i nöjesbranschen. Tvärtom! Hon har varit flygvärdinna vid flygbolaget Transwede och även arbetat som bartender och servitris i Stockholm och Oslo. Hon kan alltså lära danspartner Calle Sterner blanda ihop en Hanky Panky medan han lär henne stegen i dansen med samma namn!
 12. Kristin är händig! Något som visade sig tydligt när hon bodde själv med barnen i ett hus under många år.
  – Jag var som en fastighetsförvaltare som skruvade dörrar, skötte poolen och värmepumpen med hjälp av en snäll granne och tyckte att det var rätt kul. Att arbeta med trädgården och huset blev ett sätt att varva ner. Men nu tycker jag att det är skönt att bo i lägenhet, har hon berättat tidigare för tidningen Expressen.

Läs mer

Foto TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “12 detaljer om Kristin Kaspersen – från längden till adhd-diagnosen”

 1. Daga skriver: 10 april, 2019

  Tyckte mycket om Kristin som programledare i fyrans morgon-tv positiv, närvarande,empatisk och alltid så nära till skratt.Jag tröstar mig med Jenny Strömstedt.Hon är kunnig, påläst och himla gullig.Lite som grannflickan förmedlar hon vanlighet i vardagen men med proffsig gentilitet..De är fina flickorna på TV4.Mvh Daga


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar