12 kungliga bilder från veckan – som du absolut inte får missa!

Helg! Och dags att summera den kungliga veckan – i bilder. Här är 12 foton från den kungliga veckan, bilder som du bara inte får missa!
Slå på ljud

Prins Harry har jobbat med Jon Bon Jovi, från rockbandet Bon Jovi, i veckan. Jon är ju en del av Invictus Games Choir och tillsammans med prinsen spelade hela gänget in en låt i Abbey Road Studios häromdagen! Och såklart passade man på att återskapa Beatles klassiska Abbey Road-omslag när man var på plats. Kul! Prinsen ser ut att vara på ett helt strålande humör. Att ”ta ett steg tillbaka” tycks ha gjort honom gott. Mer om hela Megxit hör ni förresten i Svensk Dam Doku – Svensk Damtidnings dokumentärpodcast.

Och mer Harry blev det under veckan. Under torsdagen gjorde Meghan comeback i Storbritannien! Och hon gjorde det med ett STORT leende på läpparna (ett ”grin” som brittiska medier valde att, lite elakt, kalla det), som för att markera att ”hey, allt är bra. Jag är okej”. Endeavour Fund Awards gick av stapeln på London’s Mansion House och Meghan bar en turkos klänning rån Victoria Beckham.

Meghan och Harry

Mer brittiskt! Harrys bror, William, har varit på resa i Irland i veckan. Med hustrun Kate, förstås! Och som så ofta då det gäller kungligheterna som bjöd en av programpunkterna på sport. Nedan ser ni atletiska Kate.

Lite svenskt då. Kungens middag på Kungliga slottet i veckan fick tyvärr ställas in (på grund av Corona). Men Carl Philip jobbade på ändå! Här delar han ut stipendier ur Prins Bertils och Prinsessan Lilians idrottsstiftelse.

Carl Philip

Åter till Storbritannien! Charles och Camilla har också jobbat i veckan, i dagarna besökte man London Transport Museum.

Många kungliga event och resor ställs in just nu. Men norska kungaparet, Harald och Sonja, drar inte i nödbromsen. De har gästat Jordanien, och drottning Rania med make, i veckan, och resan tycks ha varit helt magisk!

Foto: TT