Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

13 hattar som stal showen på Royal Ascot!

24 jun, 2019, 19:00 
Den tredje dagen av det årliga eventet Royal Ascot kallas traditionellt Ladies Day. Då fullkomligt exploderar fantasin och de hattar som florerar förbi vip-tälten invid kapplöpningsbanan går direkt till modehistorien. Här visar vi ett urval av makalös modistdesign när den är som bäst!
Annons
Zara Phillips
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Zara och Autumn Phillips

Fantasin flödade på Royal Ascot

Zara
Zara Phillips
Janelle Ihaia
Janelle Ihaia poserar för fotografer när hon deltar på tredje dagen av årliga Royal Ascot, hästkapplöpningseventet, som traditionellt kallas Ladies Day, i brittiska Ascot torsdagen den 20 juni 2019.
Gabriella Windsor

Den ena tjusiga kungligheten efter den andra gled in till Royal box på kapplöpningsfältet för att beskåda tävlingarna på “Ladies Day”. Färgen för dagen var fläktande och smäktande turkos. Zaras svägerska, Autumn Phillips, var elegant i mintpastill med stor “Queen Elizabeth”-ros. Det blonda håret var lockat och blommiga klänningen passade perfekt på en sommardag som denna.

Annons

Zara Phillips eller Fru Michael Tindall, som det stod på namnbrickan, har en strålande och stark personlighet. Milda toner såsom ljusblått klär henne också.

Alexa Wolman

Hennes härliga minspel kunde publiken på Royal Ascot följa och kanske roas lite av. Zara är en van ryttare och hästar är hon uppvuxen med. Ändå blev hon en aning förskräckt när en kapplöpningshäst gjorde ett par oväntade snedsteg. Eller var några av damernas otroliga hattar som överraskade så?

Annons

Janelle Ihaias pilbåge-kreation i duvblått fick många att rygga tillbaka.

Prinsessan Eugenie

Nygifta Gabriella Windsor i flor

Prinsessan Eugenie

Riktigt lyckliga såg nygifta makarna Lady Gabriella Windsor och Thomas Kingston ut, när de anlände till Royal Ascot och Ladies Day. Ella, som hon kallas, bar en klädsam hatt i ljusrosa. Skirt flor och en fjärilshåvsliknande skapelse lockade till skratt. Thomas var stilig i hög, grå hatt.

Annons
Beatrice

Här ser vi hatten i närbild. Gabriella Windsor hade på sig en långrandig klänning och smycket bestod av örhängen. Inget annat. Less i s more.

Kate och Camilla

Lustfyllt värre var det även när Alexa Wolman spatserade förbi i den här iögonfallande tekannan, till synes svävande i luften!

Tallriksmodellen för Eugenie

Prinsessan Eugenie missar aldrig Ascot och att få visa upp sig i extravagant hatt. I år hade hon emellertid valt en ganska modest variant.

Annons

Hatten var av tallriksmodellen och hade en dekor av fjäll, men i fjädrar. I topp böjde sig ett strå lätt över de glänsande små, delikata fjädrarna.

Royal Ascot pågår under ett flertal dagar. Och man kunde se kungligheternas sköna hattar, inte bara på Ladies Day. Här är en variant som prinsessan Eugenie bar en tidigare dag. Bredvid ser vi systern, prinsessan Beatrice.

Två hertiginnor i bananfiber-hattar. Kate och Camilla var ljuva i ljusblått och skärt.

Stilfullt med blommig klänning vars mönster togs upp i hattens undertyg.

Foto TT

Annons