13 magiska bilder från den kungliga veckan

Gulliga djur med kungligheter, vackra kronor med kungligheter och härliga bilder i allmänhet, självklart på kungligheter! Vi dyker ner i bildarkiven och bjuder er på de härligaste kungliga bilderna från veckan som gått!
Slå på ljud

Kate gör ofta diverse gulliga uppdrag, och så också i veckan. Hon träffade superhärliga barn, matade ett otroligt gulligt lamm och mös omkring med hundar. Vilken dag på jobbet!

 

Sugen på en till krona, prins Charles? Camilla och hennes make var i veckan på plats vid the Tower of London för att uppmärksamma att det var 535 år sedan de kända Yeoman Warders bildades, alltså slottsdrabantstyrkan som vakrar the Tower of London.

Drottning Silvia

Kampen för att ge demenspatienter en finare vård fortsätter för drottning Silvia, som i veckan certifierade ett nytt Silviahem. Denna gång gick detta hundronde certifikat till Lotsens vård-och omsorgsboende i Nynäshamn.

Silvia togs emot på det mest fina sätt och hyllades för sin värme på plats.

Mathilde och Philippe i New York

Kungaparet av Belgien befinner sig just nu i New York, och verkar ha det hur härligt som helst! De passade även på att möta upp toppdesignern Diane von Fürstenberg, född och uppvuxen i Bryssel men verksam i New York.

Belgiska kungaparet med Diane von Fürstenberg.

Belgiska kungaparet med Diane von Fürstenberg.

Den kungliga duon mötte även en ung journalist som fick chansen att intervjua det kungliga paret.

Mathilde charmades av den lilla journalisten.

Mathilde charmades av den lilla journalisten.

Kungafamiljen samlades

Äntligen fick vi se dem tillsammans igen, vår svenska kungafamilj. Drottningen skulle ta emot en försenad födelsedagspresent, en fin konsert, och med sig hade hon både kronprinsessparet med prinsessan Estelle, prinsessan Sofia och självfallet även kung Carl Gustaf.

Delar av den svenska kungafamiljen.

Delar av den svenska kungafamiljen.

Kronprinsessan Victoria med prinsessan Estelle.

Kronprinsessan Victoria med prinsessan Estelle.

Prins William spelade basket!

Den kungliga kvartetten Camilla, Charles, William och Kate utförde sitt första gemensamma uppdrag på 9 (!) år när de i veckan besökte rehabiliteringscentret Stanford Hall. Prins William passade på att testa på det här med rullstolsbasket, medan pappa Charles agerade coach!

Prins William och pappa prins Charles.

Prins William och pappa prins Charles.

Pampigt spanskt kungapar

Under veckan kablades dessutom nya officiella bilder ut på det spanska kungaparet. Och visst är de eleganta, kung Felipe och drottning Letizia. Drottningen bär det magiskt vackra diademet Fleur de Lys.

Kung Felipe och drottning Letizia.

Kung Felipe och drottning Letizia.