Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

15 magiska bilder på Kate och William – 9 år efter förlovningen

25 okt, 2019, 14:49 
AvEmma Sanderberg
För nio år sedan var det äntligen bestämt efter många års väntan. Kate Middleton var Williams stora kärlek och när förlovningsbilderna kablades ut jublade britterna, så fina de var ihop!
Annons

Denna vecka firar prins William och hertiginnan Kate 9 år som förlovade! När Willim gjorde den första intervjun efter att förlovningen blivit officiell hösten 2010, berättade han att han hade planerat att fria ett tag och hade därför burit med sig sin mammas förlovningsring i sin ryggsäck tre veckor innan själva frieriet ägde rum.

William och Kate
Den officiella förlovningsbilden på William och Kate.

Den 29 april 2011 ringde bröllopsklockorna för William och Kate och numera har de tre barn tillsammans, prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis. Men att nå dit var ingen uppförsbacke för paret direkt.

Kate och William träffades 2001

De träffades redan 2001, men innan de till slut förlovade sig hade paret gjort slut och Kate jagades konstant av paparazzis. Men det var det värt för paret fick ju varandra till slut!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Eftersom det var just den här veckan som förlovningen ägde rum, firar vi det med att leta fram 15 bilder på kärleksparet från året som gått. Visst ser de lika förälskade ut, nu som då?

Se bildspelet på Kate och William:

Foto: TT

Annons