Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

16 maj inte längre aktuellt som dopdatum!

20 mar, 2012, 08:50 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Intresset är självklart stort för prinsessan Estelles dop – och det är mycket som ska stämma när en tronarvinge ska döpas. Det förväntas ju komma många prominenta gäster och kungligheter till Stockholm.

Förberedelserna för dopet av kronprinsessan Victorias och prins Daniels lilla guldklimp Estelle pågår för fullt. Flera datum har varit aktuella, men den 16 maj blir det i alla fall  inte uppger hovet i dag. Informationschef Bertil Ternert säger så här:

– 16 maj har varit ett preliminärt datum, men den dagen blir det inget dop.

Information om dopet kommer att gå ut inom kort, meddelar hovet vidare. Kanske har de svårt att pussla…? Den 20 maj har danskarna bestämt att prins Joachims och prinsessan Maries lilla dotter ska döpas, de hymlar inte danska hovet om, men däremot håller de dopnamnen hemliga. Den 10-15 maj är kronprinsparet Mary och Frederik i Sydkorea på statsbesök. Dagarna att välja på i maj och juni blir färre och färre för svenska hovet…

Men 16 maj är inte längre aktuellt som dopdatum!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Österlind

Foto: prins Daniel

Annons