19 bilder från den kungliga veckan – som du bara måste kolla in!

Veckans bästa bilder
Ännu en vecka har passerat och det är dags att summera den! Här är de kungliga fotona – som du bara inte får missa!
Annons

Nederländernas kungafamilj har varit och åkt skidor i Österrikiska Lech, en pärla i Alperna som även prinsessan Diana var oerhört förtjust i. Och vilka bilder va? Så otroligt naturliga och härliga. Så uppställda men ändå inte liksom. Avspänt och mysigt. Åh vad vi önskar att svenska kungafamiljen kunde göra något liknande! Extra roligt är det förstås att se hur de tre A-barnen, Amalia, Alexia och Ariane, vuxit upp till tre härliga unga kvinnor. De tycks ha fått det bästa från både pappa och mamma!

Annons

Annons

Monacos Charlotte Casiraghi har gästat modeveckan och Saint Laurents visning där hon satt på front row, första raden. Givetvis iförd Saint Laurent. Bandanan är tillbaka! Och ser ni hur oerhört lik hon är sin mor, prinsessan Caroline? Spöklikt nästan!

Annons

Från Paris – till London! För här har William och Kate varit på teater. Noel Coward Theatre i London närmare bestämt. Där såg de föreställningen Dear Evan Hansen.

Annons

Vi dröjer oss kvar vid Kate, som i veckan fått visa upp sina atletiska sidor under ett besök på London Stadium i Stratford. Här fick hon bland annat testa på lite löpning och lite boxning. Är hon Generation pep? Vårt svar? Ja, givet!

Annons

Norska kronprinsen har varit ute på resa i veckan. Häroomdagen besökte han Jan Mayen, en 337 km² stor arktisk ö som tillhör Norge. Den är belägen 540 km nordöst om Island, på gränsen mellan Norska havet och Grönlandshavet. Ön består till viss del av en glaciär. Brrr, kallt ser det ut. Men vackert!

Åter till Monaco igen. Och modeveckan. Under Paris Fashion Week visade prinsessan Stephanies dotter Pauline Ducruet upp sin kollektion för sitt alldeles egna märke, Alter. Ett unisexmärke som nyligen sett dagens ljus. Med och stöttade var givetvis mamma Steph och systern, Camille Gottlieb.

Annons

Danska Mary har också varit ute och luftat sig i veckan. I dagarna delade hon ut pris på Operan i Köpenhamn. EliteForsk Awards gick av stapeln.

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “19 bilder från den kungliga veckan – som du bara måste kolla in!”

 1. Bea skriver: 29 februari, 2020

  Nederländerna fina bilder på ett fint par. Liknande bilder från stela Sverige – vänta inte på det – kommer aldrig att hända.

  Monaco – tuff modemedveten jättesnygg .

  England – Det var en evinnerlig tur att denna Kate fick lära känna Meghan så det blev lite ordning på den tillknäppta stelheten. Lära sig lite movement i kropp och ansiktsuttryck är aldrig fel i bildsammanhang.

  Danmark – Mary mycket snyggt klädd.


 2. charlotte skriver: 2 mars, 2020

  Kate är söt och mjuk som person. Hon är följsam och förstår att hon har plikter mot landet. Hon framhärdar i turbulensen med Meghan Markle och håller stilen.


 3. PernillaA skriver: 2 mars, 2020

  gillar Marys klänning
  Kate är sportig ,såg en filmsnutt om besöket och jag gillar att hon bara tog ett gummiband och band i hop håret; kläderna är praktiska men dock ej min smak

  Bilderna från Lech är alltid trevliga


 4. PernillaA skriver: 2 mars, 2020

  charlotte , ja hon håller stilen, mitt intryck av Meghan var att hon verligen kände för sina välgörenhetsprojekt, att jobba med olika kvinnorörelser osv.
  Kate var länge osäker men har mognat mycket.
  Numera har jag ingen åsikt mer om det kungliga dramat, det skrivs för mycket men Kate gör helt rätt , låtsas som att det regnar


 5. Daga skriver: 4 mars, 2020

  Pernilla A 👍


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar