19 bilder från den kungliga veckan – som du bara måste kolla in!

Veckans bästa bilder

Ännu en vecka har passerat och det är dags att summera den! Här är de kungliga fotona – som du bara inte får missa!

Nederländernas kungafamilj har varit och åkt skidor i Österrikiska Lech, en pärla i Alperna som även prinsessan Diana var oerhört förtjust i. Och vilka bilder va? Så otroligt naturliga och härliga. Så uppställda men ändå inte liksom. Avspänt och mysigt. Åh vad vi önskar att svenska kungafamiljen kunde göra något liknande! Extra roligt är det förstås att se hur de tre A-barnen, Amalia, Alexia och Ariane, vuxit upp till tre härliga unga kvinnor. De tycks ha fått det bästa från både pappa och mamma!

Monacos Charlotte Casiraghi har gästat modeveckan och Saint Laurents visning där hon satt på front row, första raden. Givetvis iförd Saint Laurent. Bandanan är tillbaka! Och ser ni hur oerhört lik hon är sin mor, prinsessan Caroline? Spöklikt nästan!

Från Paris – till London! För här har William och Kate varit på teater. Noel Coward Theatre i London närmare bestämt. Där såg de föreställningen Dear Evan Hansen.

Vi dröjer oss kvar vid Kate, som i veckan fått visa upp sina atletiska sidor under ett besök på London Stadium i Stratford. Här fick hon bland annat testa på lite löpning och lite boxning. Är hon Generation pep? Vårt svar? Ja, givet!

Norska kronprinsen har varit ute på resa i veckan. Häroomdagen besökte han Jan Mayen, en 337 km² stor arktisk ö som tillhör Norge. Den är belägen 540 km nordöst om Island, på gränsen mellan Norska havet och Grönlandshavet. Ön består till viss del av en glaciär. Brrr, kallt ser det ut. Men vackert!

Åter till Monaco igen. Och modeveckan. Under Paris Fashion Week visade prinsessan Stephanies dotter Pauline Ducruet upp sin kollektion för sitt alldeles egna märke, Alter. Ett unisexmärke som nyligen sett dagens ljus. Med och stöttade var givetvis mamma Steph och systern, Camille Gottlieb.

Danska Mary har också varit ute och luftat sig i veckan. I dagarna delade hon ut pris på Operan i Köpenhamn. EliteForsk Awards gick av stapeln.

Foto: TT