Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

20 härligaste bilderna från kungens födelsedag!

30 apr, 2019, 15:41 
Margareta
Pusskalas på balkongen och härliga hurrarop! Kungens 73-årsdag blev fantastisk. Se de lika fantastiska bilderna här!
Annons

På balkongen stod kronprinsessan Victoria, prins Daniel, drottning Silvia och så prinsessan Estelle och prins Oscar. Och även om många blickar tog sig upp till det lilla fönstret där barnen vinkade glatt var det som vanligt på Yttre borggården som den viktiga händelsen under tisdagen ägde rum. Firandet av konungen, Carl Gustaf, numera 73 år ung!

Oscar pussade mamma Victoria

Under firandet blev det varmare och varmare, och allt mer härlig stämning på både borggården som inne i slottet, i det kungliga fönstret.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men härligast, det blev det när dagen sötaste stund utspelade sig. Prins Oscar blev lycklig som få när lillprinsen fick komma till mamma Victorias armar. Hon fick till och med en härlig puss från sonen, en puss med rejäl kraft bakom!

Firad av minisessor

Som vanligt blev huvudpersonen kungen firad av barn utklädda till prinsessor, kånkandes på blomsterkvastar. Vi har samlat de allra finaste bilderna från dagen i ett bildspel nedan.

Se bästa bilderna från kungens firande här!

Läs mer

Annons