Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

23 finaste ögonblicken från Adriennes dop

08 jun, 2018, 19:00 
Annie-Li Eriksson
Vilken oförglömlig dag! Kungaparets sjunde barnbarn, prinsessan Adrienne, döptes den 8 juni i Drottningholms slottskyrka. Och självklart var nästan hela stora släkten på plats.
Annons

Prinsessan Adrienne Josephine Alice Bernadotte, hertiginna av Blekinge, skötte sig så bra under dopet i slottskyrkan i dag. Medan hon vilade i mamma Madeleines trygga famn var storasyster Leonore på språng. Hon kastade av sig skorna och lekte på mattan.

Madeleine var vacker som en dag med en blomsterkrans i håret. Till prinsessans glädje var alla fastrarna på plats. Förutom Hagasessorna såg vi även kronprinsessan Victoria, prins Daniel och Oscar. Storasyster Estelle var tyvärr sjuk så hon missade lillkussens stora dag.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Carl Philip, prinsessan Sofia och barnen Alexander och Gabriel var först på plats vid kyrkan. Och visst har Gabriel, eller “Gabbe” som Alexander kallar honom, blivit stor?

Se alla härliga bilderna från Adriennes dop nedan!

Läs mer: Återupplev magin! Så var Adriennes dop – minut för minut

Foto: Stella Pictures och TT

Annons