28 år senare! Okända bilden på Eva O’Neill och prinsessan Diana

okända bilden på eva o'neill och prinsessan diana
Eva O'Neill har kallats för kungafamiljens "Greta Garbo" och visst finns det någonting mystiskt över Chris mamma, med de stora pälsarna och lyxiga hattarna. En ny bild ger oss en inblick i Evas förflutna – och relationen med prinsessan Diana.
Annons

Chris mamma, Eva O’Neill, har ett lite mystiskt förflutet. Att hon har varit ett känt namn på den internationella societetsscenen i flera decennium råder det inga tvivel om. Däremot har det inte funnits särskilt många detaljer om lyxlivet.

Annons

Eva O’Neills umgänge med den brittiska kungafamiljen

Därför var det många som hajade till när en bild på Eva O’Neill och prinsessan Diana plötsligt dök upp i de kungliga bildarkiven. Många känner säkert till att Eva påstås ha haft en kort kärleksaffär med prins Charles, i mitten av åttiotalet, men att hon även kände Diana var det nog få som visste om. Det var även under åttiotalet som hon var bästa väninna med president Donald Trumps exhustru Ivana Trump.

Annons
eva oneill diana
Eva O’Neill och prinsessan Diana, år 1992.

Bilden på Eva och Diana är tagen år 1992 på en festlig välgörenhetsinsamling. Det finns inte så mycket detaljer kring bilden men kvinnorna ser onekligen ut att komma bra överens. Ryktena om Eva O’Neill och prins Charles är just rykten och de har aldrig bekräftats men klart är i alla fall att Chris mamma kände båda prinsen och prinsessan av Wales.

chris mamma eva oneill
Chris mamma har umgåtts i de kungliga finrummen – långt innan hennes son gifte sig med en svensk prinsessa.

I dag bor Eva i det exklusiva området Belgravia utanför London. Hon åker ofta till Miami, för att hälsa på Madeleine och Chris, och ägde även ett hus där tidigare.

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “28 år senare! Okända bilden på Eva O’Neill och prinsessan Diana”

 1. Bror skriver: 13 januari, 2020

  Ja, vad var det inte som Diana fick dela med sig av…


 2. charlotte skriver: 13 januari, 2020

  Stackars Diana. Vilket liv hon hade. Eva O´neill hade ju också en relation med Prins Charles.


  1. maria skriver: 14 januari, 2020

   charlotte
   Rykten har aldrig bekräftats står det i artikeln här ovan. Du läser väldigt dåligt .


  2. charlotte skriver: 14 januari, 2020

   maria,
   Vad vill du ha för bekräftelse? Jag har läst om detta de senaste 10 åren. Långt före Chris kom in i bilden.


  3. charlotte skriver: 14 januari, 2020

   maria,
   Du måste gå tillbaka längre i tiden!


 3. Cissi skriver: 14 januari, 2020

  Jag har också läst om detta. Diana lär ha varit dem på spåren enligt en bok som finns utgiven. Minns inte vem författaren är.


 4. Bea skriver: 14 januari, 2020

  charlotte
  Bekräftelse behövs ej. Just här tror jag att SvD har rätt i reportaget där det står angivet i texten att “rykten har aldrig bekräftats”.


 5. Elna skriver: 14 januari, 2020

  Vem är intresserad av Eva O’neill


 6. Helene skriver: 14 januari, 2020

  Eva O’Neill var en vacker kvinna som ung, –nu som 80+åring, kan man se att hon sköter om sig. (Även hon, som många andra tom. unga har tagit hjälp med fillers och annat i ansiktet.) Det är snarare hennes hållning jag tänker på: Rak i ryggen, spänstig gång. Fint att se på 80 åriga människor.


 7. Jacquetta skriver: 15 januari, 2020

  Enligt rykterna så skulle Diana fått ett tips att Charles var tillsammans med Eva på en golfklubb. En rasande Diana anlände till golfklubben och försökte ta sig in i det rum på baksidan där Charles och Eva befann sig. Charles vänner höll fast Diana utanför den låsta dörren till rummet så Eva skulle hinna fly ut genom det öppna fönstret. Då de släppte in den kokhet rasande Diana i rummet så stod Charles med en oskyldig blick och påstod sig varit ensam hela tiden. Camilla som samtidigt hade ett förhållande med Charles fick reda på det hela flera år efteråt och sägs ha tagit väldigt illa vid sig. Men det sägs att det hela är bara rykten!


 8. margaretha skriver: 15 januari, 2020

  Vilken Tjusig och elegant svärmor Prinsessan Madeleine har i Eva – En kvinna från den stora världen och inte från ankdammen Sverige.


 9. Essi skriver: 15 januari, 2020

  Eva är elegant och passar bra in i (den förljugna) bilden av hur en svärmor till en kunglig person förväntas vara. Håller samma nivå som den kungliga svärdottern.


 10. PernillaA skriver: 16 januari, 2020

  Jaquetta , vilken story vi får hoppas att det är rykten


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar