28 år senare! Okända bilden på Eva O'Neill och prinsessan Diana

okända bilden på eva o'neill och prinsessan diana

Eva O'Neill har kallats för kungafamiljens "Greta Garbo" och visst finns det någonting mystiskt över Chris mamma, med de stora pälsarna och lyxiga hattarna. En ny bild ger oss en inblick i Evas förflutna – och relationen med prinsessan Diana.

Chris mamma, Eva O’Neill, har ett lite mystiskt förflutet. Att hon har varit ett känt namn på den internationella societetsscenen i flera decennium råder det inga tvivel om. Däremot har det inte funnits särskilt många detaljer om lyxlivet.

Eva O’Neills umgänge med den brittiska kungafamiljen

Därför var det många som hajade till när en bild på Eva O’Neill och prinsessan Diana plötsligt dök upp i de kungliga bildarkiven. Många känner säkert till att Eva påstås ha haft en kort kärleksaffär med prins Charles, i mitten av åttiotalet, men att hon även kände Diana var det nog få som visste om. Det var även under åttiotalet som hon var bästa väninna med president Donald Trumps exhustru Ivana Trump.

eva oneill diana

Eva O’Neill och prinsessan Diana, år 1992.

Bilden på Eva och Diana är tagen år 1992 på en festlig välgörenhetsinsamling. Det finns inte så mycket detaljer kring bilden men kvinnorna ser onekligen ut att komma bra överens. Ryktena om Eva O’Neill och prins Charles är just rykten och de har aldrig bekräftats men klart är i alla fall att Chris mamma kände båda prinsen och prinsessan av Wales.

chris mamma eva oneill

Chris mamma har umgåtts i de kungliga finrummen – långt innan hennes son gifte sig med en svensk prinsessa.

I dag bor Eva i det exklusiva området Belgravia utanför London. Hon åker ofta till Miami, för att hälsa på Madeleine och Chris, och ägde även ett hus där tidigare.

Foto: TT