Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

3 saker du inte får missa i nya charmiga Silvia-filmen

30 mar, 2017, 15:15 
Agneta Nisbeth
Se när drottning Silvia lånar 200 kronor av sin hovdam.
Annons
Drottning Silvia köpte årets första majblomma.

I dag köpte drottning Silvia årets första majblommor och därmed gick startskottet för året insamling till Majblomman som bekämpar barnfattigdom. Drottningen är enormt engagerad i barnrättsfrågor och Majblommetraditionen håller hon mycket kär.

I en underbar film från årets Majblomme-premiär finns det tre sekvenser som i alla fall får våra hjärtan att slå lite extra för Silvia.

1. Drottning Silvia köper majblommor till alla fem barnbarnen och fortsätter sedan inköpen till barnen Victoria, Madeleine och Carl Philip. Men är det inte någon som saknas? Jo, kungen. Lättad tar Silvia emot sin tionde majblomma från Miranda Nilsson och Zacharias Arrach.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

2. Drottning Silvia betalar!

Det är inte ofta man får se kungligheterna hantera pengar. Vanligtvis är det adjutanten eller hovdamen som diskret sköter betalningen, men nu öppnar Silvia väskan för att kontant betala för sina inköp.

3. Silvia saknar slantar!

Drottning Silvia ska betala – men pengarna räcker inte till. Hovdamen får rycka ut och låna Silvia 200 kronor.

– Nu har jag för hela familjen! säger drottningen med ett skratt.

Se allt filmen nedan!

Videon kunde inte hittas

Foto och rörligt: Stella Pictures.

Annons