33 bilder som visar hur Madeleine har det i USA

01 okt, 2018, 14:10 
https://image.svenskdam.se/bild-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471672&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Margareta
Svensk Damtidning har samlat alla exklusiva bilder på prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen i Miami. Se dem här!
Annons

Solen. Brisen. Och fem kungligheter som är lika vanliga som alla andra.

Svensk Damtidning kan nu visa alla de fantastiska bilder som visar hur prinsessan Madeleine och Chris O’Neill njuter av den första tiden i Miami. Paret bor i ett hus med närhet till det mesta. Och under lediga dagar, då Chris inte behöver jobba, ser de till att umgås ordentligt alla fem. Ingen känner igen vare sig prinsessan Madeleine eller barnen, precis som de kungliga föräldrarna vill ha det! Här kan de vara helt anonyma.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill med barnen i söta hjälmar!
Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill med barnen i söta hjälmar!www.SplashNews.com 2018/IBL

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I Miami går dagstemperaturen aldrig under 20 grader under året, vem skulle inte älska att bo där? Och prinsessfamiljen ser verkligen ut att njuta. På de 33 nya bilderna kan vi visa hur hela familjen tar sig omkring i närområdet på cykel. Självklart har barnen hjälm, Nicolas bär en med spindelmannen-mönster och prinsessa Leonores hjälm ser ut som en katt med söta öron!

Annons

Prinsessan Madeleine trivs i Miami

Aldrig tidigare har vi sett prinsessan Madeleine på cykel. Och så avslappnad! Hon blir verkligen sig själv i USA, något som märktes redan under New York-tiden. Och nu ser vi det igen. Hennes sociala sida kommer fram, hon strålar av trygghet och ro. Det är verkligen härligt att se! Dessutom märks det hur hon njuter av att vara mamma och umgås med familjen. De leker tillsammans i lekparken, fönstershoppar i närliggande varuhus, handlar mat helt själva och lever helt enkelt det avskilda liv de så länge har eftersökt.

Prinsessan Madeleine i sin nya hemstad Miami.
Prinsessan Madeleine i sin nya hemstad Miami.www.SplashNews.com 2018/IBL

Nu har vi samlat samtliga nya bilder på prinsessfamiljen som trillat in. Vi kan visa hur prinsessan Madeleine leker med barnen Nicolas och Leonore. Vi kan visa när Chris O’Neill, Leonore och nannyn är ute på promenad men även när lilla Adrienne är ute på en härlig dag med Madeleine och nannyn i ett varuhus. Man ser även på bilderna hur Nicolas bara älskar att gunga och vill att föräldrarna puttar på mer, mer och mer!

Annons

Se alla de härliga nya bilderna på Madeleine, Chris, Leonore, Nicolas och Adrienne i Miami här!

Foto: IBL

Annons
I annonssamarbete med Dermarome