Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

33 oförglömliga bilder på prinsessan Estelle

25 nov, 2019, 12:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
finaste bilderna på prinsessan estelle
Estelle är hela Sveriges lilla älskling. Här är 33 gulliga prinsessbilder som får oss att le!
Annons

Estelle är kungafamiljens lilla stjärna. När lillsessan representerar Sverige, med mamma Victoria och pappa Daniel, ser hon alltid till att bjuda på en show. Hon skrattar, dansar och ler åt fotograferna. Dessutom är hon världens mest omhändertagande storasyster till lillprins Oscar.

Världens bästa storasyster

Den 23 februari fyllde Estelle 7 år. Hon är nu en skolflicka och tillbringar dagarna på exklusiva Campus Manilla ute på Kungliga Djurgården. Och det märks hur mycket hon trivs med klasskamrater och läxläsning. Estelle är både social och vetgirig. Det märks tydligt när hon följer med kronprinsessan Victoria på olika uppdrag. Hon tycker att det är spännande att prata med främmande människor och lyssnar gärna på deras historier.

Prinsessan Estelle älskar hårdrock

Dessutom älskar prinsessan dans och musik! Hon är med i skolkören och har även tagit lektioner på dansskolan Base23 på Östermalm, i Stockholm. Och favoritbandet är ju – lite otippat – hårdrocksbandet Metallica. Senast i somras var kronprisessfamiljen på Ullevi för att lyssna på Estelles idoler. Trots att det egentligen var 13-årsgräns.

Ja, prinsessan Estelle är kavat liten tjej som aldrig slutar att överraska. Vi har valt ut 33 favoritögonblick med henne.

Foto: TT

Annons