Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

37 bästa bilderna från Riksmötets öppnande 2019

11 sep, 2019, 07:00 
Margareta
Wow vilken dag det är, Riksmötets högtidliga öppnande! Kungligt, pampigt och smäktande härligt!
Annons

Drottning Silvia och kung Carl Gustaf är riktiga proffs. Likaså kronprinsessan Victoria och prins Daniel som numera är vana hedersgäster under Riksmötets högtidliga öppnande. Det är ju kungen som öppnar Riksmötet i samband med sitt tal i Riksdagshuset. Och i och med det går startskottet för riksdagens nya arbetsår. Tillsammans med prins Carl Philip och prinsessan Sofia har de nu bockat av denna viktiga dag igen! Och precis som vanligt blev det hur vackert som helst.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Under dagen, som startade redan innan lunch och pågick ända in på småtimmarna, fick vi självklart även möta de samlade politikerna, såklart. Statsministern som tillsammans med fru Ulla anlände över kullerstenarna, tätt följda av en gravidvacker Annie Lööf.

Vi har samlat de härligaste bilderna från Riksmötets högtidliga öppnande 2019, se dem här!

Annons