4 detaljer i Madeleines nya bild på barnen

madeleine detaljer i bilden

Vilket fantastisk bild prinsessan Madeleine delade med sig av i helgen! Men har du lagt märke till alla detaljer? Vi guidar dig!

Madeleines nya bild på barnen visar inte bara tre syskon som leker. Den är också full av små, roliga, detaljer!

Madeleines nya syskonbild – detaljerna du inte får missa!

  1. Prinsessan knäppte bilden under en hotellvistelse på Faena Hotel i Miami. En plats som Madeleine och Chris återvänder till ofta. Utanför hotellet finns en jättelik mammut i guld, förseglad i en glaskista, och det är framför det konstverket som barnen poserar när bilden tas. Mammuten är en riktig turistmagnet men uppenbarligen uppskattas den även av riktiga Miami-bor, som Leonore, Nicolas och Adrienne.
  2. Prins Nicolas bär med sig en bit av Sverige vid fototillfället. Hans polis-sneakers kommer nämligen från H&M (vilket modebloggen The Royals And I var först med att upptäcka). Nicolas har hunnit bli 4 år och många barn gillar att klä ut sig. Därhemma har han kanske en matchande t-shirt, föreställande en polisuniform, som matchar skorna?
  3. Syskonen är färgkoordinerade! Madeleine har valt att klä sina småttingar i samma ljusblå nyans. En färg som, även hon, klär oerhört bra i. Leonore och Adrienne har blåa klänningar och Nicolas har blå pikétröja.
  4. Att prinsessan Adrienne är väldigt lik mormor Silvia har man talat om ändå sedan hon var ett spädbarn. Men nu ser vi dessutom att hennes hår (som blivit längre) har de klassiska Sommerlath-lockarna. Ja, luggen lever sitt eget liv och Madeleine har till och med fått dra tillbaka den med hjälp av ett hårspänne.
leonore nicolas adrienne

Foto: TT