4 svårupptäckta detaljer i Sofias nya bilder på Gabriel

sofias nya bilder på prins gabriel
Carl Philip och Sofia tog med sin blivande 3-åring på utflykt. Ser ni de roliga detaljerna?
Annons

Under fredagen fick prins Gabriel nyttja sin doppresent, som hertig av Dalarna. Carl Philip och Sofia tog nämligen med sig sin yngsta son till en rastplats i Säterdalens naturreservat för en hemlig invigning.

Annons

Bilderna på utflykten publicerades sedan på prinsparets privata Instagramkonto och på hovets hemsida.

Gabriel på hemlig utflykt

– Som hertig av Dalarna invigde Gabriel igår en gåva som han fått av Dalarnas län i samband med sitt dop. En fantastisk tillgänglighetsanpassad rastplats i Säterdalens naturreservat med ett rikt växt- och naturliv, berättar prins Carl Philip och prinsessan Sofia.

Annons

Bildserien är fantastiskt! Äntligen får vi se mer av kungaparets näst yngsta barbarn. Dessutom innehåller bilderna en rad roliga detaljer!

prins gabriel

Prins Gabriel är verkligen sin mamma upp i dagen! På bilden ovan ser man tydligt att lillprinsen har ärvt Sofias näsa och smala ögon.

prins gabriel

Annons

Hade Gabriel med sig ett eget gosedjur att krama om under utflykten? Troligtvis inte! Säterdalens naturreservat har nämligen en stor artrikedom och längs ån finns det till exempel mycket bäver. Den gosiga var helt säkert en present från arrangörerna.

prins gabriel prinsessan sofia
Gabriel verkar inte bara vara lik Sofia till utseendet. Han verkar även vara en riktig estet som gillar att uttrycka sig konstnärligt! Under dagen fick prinsen måla en fågelholk tillsammans med sina föräldrar. Kanske blir det estetisk inriktning under på gymnasiet? Precis som sin mamma.

gabriel

Carl Philip och Sofia är noga med att hålla avstånd så här i coronatider. När de skulle posera tillsammans med landshövding Ylva Thörn, kommunalråd Mats Nilsson och kommundirektör Marita Skog placerade de sig på två rader, mycket mycket luft emellan.

Foto: TT,  Kajsa Kilström/Länsstyrelsen i Dalarnas län

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “4 svårupptäckta detaljer i Sofias nya bilder på Gabriel”

 1. Katta skriver: 30 augusti, 2020

  Hm…. vem är den konstnärlige i den familjen, eller CP tillhör inte dem??????


 2. EwaW skriver: 30 augusti, 2020

  Den stora esteten är väl ändå Carl-Philip men som vanligt framhävs Sofia.


 3. Eva H. skriver: 30 augusti, 2020

  Jag ser framför mig SvDs redaktion sittande med var sin lupp granskandes bilder, för att kunna hitta några “fascinerande” detaljer. Ojoj!
  Bilderna på Gabriel är väl fina utan trams !


 4. josefin skriver: 31 augusti, 2020

  Gosedjur? nej jag tror minsann det är en riktig bäver som fàngats in o sövts sà Sofias son skulle fà gosa med den. Vad gör man inte för den kungliga hertigen?


 5. Leo skriver: 31 augusti, 2020

  Det är väl ändå pr CP som är designern i familjen, så det borde vara ifrån honom inspirationen kommer. När har S visat sin kreativitet inom det konstnärliga, estetiska?


  1. josefin skriver: 1 september, 2020

   Nu är Du orättvis Leo. Ingen vet som Sofia hur man draperar en boaorm.


 6. Fundersam skriver: 2 september, 2020

  Att C P och kungaparet gör allt som står i deras makt för att göra Sofia Hellqvist populär framgår väl med all tydlighet.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar