4 svårupptäckta detaljer i Sofias nya bilder på Gabriel

sofias nya bilder på prins gabriel

Carl Philip och Sofia tog med sin blivande 3-åring på utflykt. Ser ni de roliga detaljerna?

Under fredagen fick prins Gabriel nyttja sin doppresent, som hertig av Dalarna. Carl Philip och Sofia tog nämligen med sig sin yngsta son till en rastplats i Säterdalens naturreservat för en hemlig invigning.

Bilderna på utflykten publicerades sedan på prinsparets privata Instagramkonto och på hovets hemsida.

Gabriel på hemlig utflykt

– Som hertig av Dalarna invigde Gabriel igår en gåva som han fått av Dalarnas län i samband med sitt dop. En fantastisk tillgänglighetsanpassad rastplats i Säterdalens naturreservat med ett rikt växt- och naturliv, berättar prins Carl Philip och prinsessan Sofia.

Bildserien är fantastiskt! Äntligen får vi se mer av kungaparets näst yngsta barbarn. Dessutom innehåller bilderna en rad roliga detaljer!

prins gabriel

Prins Gabriel är verkligen sin mamma upp i dagen! På bilden ovan ser man tydligt att lillprinsen har ärvt Sofias näsa och smala ögon.

prins gabriel

Hade Gabriel med sig ett eget gosedjur att krama om under utflykten? Troligtvis inte! Säterdalens naturreservat har nämligen en stor artrikedom och längs ån finns det till exempel mycket bäver. Den gosiga var helt säkert en present från arrangörerna.

prins gabriel prinsessan sofia

Gabriel verkar inte bara vara lik Sofia till utseendet. Han verkar även vara en riktig estet som gillar att uttrycka sig konstnärligt! Under dagen fick prinsen måla en fågelholk tillsammans med sina föräldrar. Kanske blir det estetisk inriktning under på gymnasiet? Precis som sin mamma.

gabriel

Carl Philip och Sofia är noga med att hålla avstånd så här i coronatider. När de skulle posera tillsammans med landshövding Ylva Thörn, kommunalråd Mats Nilsson och kommundirektör Marita Skog placerade de sig på två rader, mycket mycket luft emellan.

Foto: TT,  Kajsa Kilström/Länsstyrelsen i Dalarnas län