5 detaljer i nya bilden på Archie Harrison

Meghan Harry Archie

Här är bilden alla talar om! Men ser du alla småsaker i första riktiga fotot på lilla Archie, Harrys och Meghans förstfödda son.

Nu kom den äntligen! Som vi har väntat! Vad vi talar om? Den första riktiga bilden på Archie, Meghan Markles och prins Harrys lille son. I nära fem månader har de varit snåla med foton, men nu rasar bilderna in – en efter en. Under ett fototillfälle i Sydafrika, där Meghan och Harry (och Archie såklart) just nu är på resa, passade den kungliga trion på att låta sig fotas. Och så söt han är den lille! Och så lik pappa Harry, som liten.

Vi har fastnat för några detaljer i bilden, saker vi bara inte kan sluta tänka på. Har ni också noterat dem?

Hårfärgen, ögonfärgen – och kläderna

Meghan Markle, Harry och Archie

1. Wow! Han är verkligen pappa upp i dagen. Och ja, han HAR rött hår. En blivande liten ginger mop syntes tydligt på hans lilla gulliga babyhjässa. I övrigt då, vad är likt pappa Harry? Ja, ni ser ju själva. Håret, ögonformen, näsan, munnen… Listan är lång och skulle kunna göras ännu längre.

Diana och Harry 1985

Prinsessan Diana med lillprins Harry, 1985.

2. Ögonfärgen bestäms ju först senare på barn, vi vet, men det verkar som om lille Archie ärvt sin mors, Meghans, mörka vackra ögon. Så gulligt med rött hår och bruna ögon. Ser ni att han är lite skelögd också, som många små barn. Oftast växer ju det bort.

3. Har Meghan lämnat sin maffiga förlovningsring hemma? Ja, det verkar så. På denna bild syns den i vilket fall inte.

4. Häromdagen bar ju Archie Harrys gamla tofsmössa från 1985. En liten hyllning till farmor Diana. Men nu har han nya kläder – från svenska H&M (länk till butik), meddelar Hello Magazine. Svensk design alltså, kul! Och ja, ett riktigt budgetval. Priset kan du se när du klickar på länken nedan. Strumporna, ljusblå, tycks komma från Bonpoint.  (länk till butik)Bonpoint är ju ett uppskattat märke i kungliga sammanhang. Prinsessan Estelle bär det ofta.

Hängselbyxor från HM

Hängselbyxor och tillhörande vit tröja från H&M. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

5. Mamma och son matchar! Ser ni! Meghan bär också vitt och gråblått. Snyggt och lagom uttänkt. Att mor och far Sussex har valt kläder från H&M till lille sonen är givetvis ingen slump, utan en del av en strategi. Kanske en tyst kommentar till de exklusiva kläder som William och Kate brukar låta sina tre barn bära.

Foto: TT