Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

5 detaljer i nya bilden på Archie Harrison

26 sep, 2019, 07:00 
AvJohanna Lejon
Meghan Harry Archie
Här är bilden alla talar om! Men ser du alla småsaker i första riktiga fotot på lilla Archie, Harrys och Meghans förstfödda son.
Annons

Nu kom den äntligen! Som vi har väntat! Vad vi talar om? Den första riktiga bilden på Archie, Meghan Markles och prins Harrys lille son. I nära fem månader har de varit snåla med foton, men nu rasar bilderna in – en efter en. Under ett fototillfälle i Sydafrika, där Meghan och Harry (och Archie såklart) just nu är på resa, passade den kungliga trion på att låta sig fotas. Och så söt han är den lille! Och så lik pappa Harry, som liten.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi har fastnat för några detaljer i bilden, saker vi bara inte kan sluta tänka på. Har ni också noterat dem?

Hårfärgen, ögonfärgen – och kläderna

Meghan Markle, Harry och Archie

1. Wow! Han är verkligen pappa upp i dagen. Och ja, han HAR rött hår. En blivande liten ginger mop syntes tydligt på hans lilla gulliga babyhjässa. I övrigt då, vad är likt pappa Harry? Ja, ni ser ju själva. Håret, ögonformen, näsan, munnen… Listan är lång och skulle kunna göras ännu längre.

Diana och Harry 1985
Prinsessan Diana med lillprins Harry, 1985.

2. Ögonfärgen bestäms ju först senare på barn, vi vet, men det verkar som om lille Archie ärvt sin mors, Meghans, mörka vackra ögon. Så gulligt med rött hår och bruna ögon. Ser ni att han är lite skelögd också, som många små barn. Oftast växer ju det bort.

Annons

3. Har Meghan lämnat sin maffiga förlovningsring hemma? Ja, det verkar så. På denna bild syns den i vilket fall inte.

4. Häromdagen bar ju Archie Harrys gamla tofsmössa från 1985. En liten hyllning till farmor Diana. Men nu har han nya kläder – från svenska H&M (reklamlänk), meddelar Hello Magazine. Svensk design alltså, kul! Och ja, ett riktigt budgetval. Priset kan du se när du klickar på länken nedan. Strumporna, ljusblå, tycks komma från Bonpoint.  (reklamlänk)Bonpoint är ju ett uppskattat märke i kungliga sammanhang. Prinsessan Estelle bär det ofta.

Hängselbyxor från HM

Hängselbyxor och tillhörande vit tröja från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

5. Mamma och son matchar! Ser ni! Meghan bär också vitt och gråblått. Snyggt och lagom uttänkt. Att mor och far Sussex har valt kläder från H&M till lille sonen är givetvis ingen slump, utan en del av en strategi. Kanske en tyst kommentar till de exklusiva kläder som William och Kate brukar låta sina tre barn bära.

Foto: TT

Annons