5 detaljer i nya bilden på kungafamiljen som du bara inte får missa

Kungafamiljen

Ni har väl inte missat den nya härliga bilden på kungafamiljen? Vi har kollat in den lite extra – och plockat ut 5 detaljer du bara inte får missa!

I helgen skickade kungafamiljen en hälsning från sitt härliga sportlov i de svenska fjällen. Kungaparet, kungen och drottningen, och prinsparet, Carl Philip och Sofia, och så småprinsarna Alexander, snart 4, och Gabriel, 2, styrde kosan mot Storlien för några härliga dagar i snön.

Svensk Damtidning har granskat bilden under lupp! Och ja, vi har hittat några detaljer som är lite extra roliga!

Kungafamiljen

1. Ta en titt mellan kungens ben! Ser ni vad som döljer sig där? Jo, småprinsarnas snowracer, en modern kälke med medar – och ratt med styrning. Blivande racingprinsar kanske? Ja, det verkar nästan så!

2. Noterar ni vad det står på kungens skidor? Jo, det står ju Carl XVI Gustaf! Inga vanliga Fischer-skidor för kungen inte. Han har ett par högst personliga. Roligt, inte sant?

3. Helgen i Storlien bjöd på sol och tio minusgrader. Men ser ni att Sofia trots kylan har öppen jacka? Vår gissning är att Sofia dragit sina små pojkar Alexander och Gabriel på kälken i bakgrunden. Ett svettigt men också roligt ”jobb”! Bra träning om inte annat.

4. Som vanligt visar Silvia att hon är en riktig återbruksdrottning. Den här jackan har vi sett flera gånger förr! Prinsessan Madeleine har en liknande, eller om det är samma? Madeleine och drottningen bär ofta samma plagg.

5. Silvia kan sin etikett! Drottningen har givetvis tagit av sig sina solglasögon innan bilden tas, så att vi ska se hennes ögon!

En  fråga återstår dock: vem tar egentligen bilden? Vi gissar på adjutanten!

Foto: TT