Okända detaljerna i nya bilden på Estelle och Oscar

prinsessan estelle prins oscar

Det är alltid lika roligt att få en inblick i familjelivet på Haga. Under lucia-morgonen delade Victoria med sig av en gullig bild på Estelle och Oscar. Lägger ni också märke till de fem detaljerna?

Victoria och Daniel vaknade till ett gulligt luciatåg denna decembermorgon. Estelle och Oscar hade nämligen klätt upp sig till lucia respektive stjärngosse och lussade för sina föräldrar i arla morgonstund. Och släckta varo ljusen inte. Nej, i prinsessans hår glittrade fem små glödlampor och vi kan berätta var Victoria har köpt den fina luciakronan!

Luciakronan

Kronan kommer från Åhléns  (länk till butik)och kostar 99 kronor. Den är slutsåld på hemsidan men finns att köpa i butik.

luciakrona åhléns

 

Nattlinnet

Prins Oscars stjärngosselinne är också från Åhléns (länk till butik). Det finns fortfarande i lager och kostar 149 kronor. Du hittar det här! (länk till butik) Dessutom är linnet tillverkat i hållbart material – vilket ju miljökämpen Victoria.

linne prins oscar åhléns

Blommorna

Den som är uppmärksam ser säkert att Victoria redan har börjat julpynta. Bakom Estelle och Oscar står nämligen hyacinter, som ju är typiska julblommor.

Glasverandan

De stora fönstren avslöjar dessutom att bilden är tagen på kronprinsessparets vackra glasveranda. Den badar i ljus och används ofta för besök och eftermiddagste!

Tanden

Ser ni att prinsessan Estelle har tappat en tand? Hon är verkligen stora tjejen nu!

Foto: Kronprinsessan Victoria/Kungahuset.se