Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Okända detaljerna i nya bilden på Estelle och Oscar

13 dec, 2018, 19:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan estelle prins oscar
Det är alltid lika roligt att få en inblick i familjelivet på Haga. Under lucia-morgonen delade Victoria med sig av en gullig bild på Estelle och Oscar. Lägger ni också märke till de fem detaljerna?
Annons

Victoria och Daniel vaknade till ett gulligt luciatåg denna decembermorgon. Estelle och Oscar hade nämligen klätt upp sig till lucia respektive stjärngosse och lussade för sina föräldrar i arla morgonstund. Och släckta varo ljusen inte. Nej, i prinsessans hår glittrade fem små glödlampor och vi kan berätta var Victoria har köpt den fina luciakronan!

Luciakronan

Kronan kommer från Åhléns  (reklamlänk)och kostar 99 kronor. Den är slutsåld på hemsidan men finns att köpa i butik.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
luciakrona åhléns

 

Nattlinnet

Prins Oscars stjärngosselinne är också från Åhléns (reklamlänk). Det finns fortfarande i lager och kostar 149 kronor. Du hittar det här! (reklamlänk) Dessutom är linnet tillverkat i hållbart material – vilket ju miljökämpen Victoria.

linne prins oscar åhléns

Blommorna

Den som är uppmärksam ser säkert att Victoria redan har börjat julpynta. Bakom Estelle och Oscar står nämligen hyacinter, som ju är typiska julblommor.

Glasverandan

De stora fönstren avslöjar dessutom att bilden är tagen på kronprinsessparets vackra glasveranda. Den badar i ljus och används ofta för besök och eftermiddagste!

Tanden

Ser ni att prinsessan Estelle har tappat en tand? Hon är verkligen stora tjejen nu!

Foto: Kronprinsessan Victoria/Kungahuset.se

Annons