5 roliga detaljer från de nya bilderna på prins Louis

Prins Louis får en puss av storasyster Charlotte.

I helgen publicerade prins William och hertiginnan Kate två nya bilder på deras nyfödda son prins Louis. Svensk Damtidning har tagit en närmare titt på bilderna och listat ut flera roliga detaljer!

Det har nu gått två veckor sedan prins Louis kom till världen och föräldrarna William och Kate har publicerat två bilder på deras nya familjemedlem. Svensk Damtidning har tagit fram förstoringsglaset och hittat fem detaljer som du inte får missa!

  1. Den första roliga detaljen är att mamma Kate har stått bakom kameran. Som ni säkert redan vet så har hertiginnan ett stort intresse för foto och många av barnens officiella bilder är tagna av henne.
  2. Bilden på prinsessan Charlotte och prins Louis är väldigt lik det foto som togs när Charlotte föddes. Då fick prinsessan en puss på pannan av storebror George som höll henne i famnen. På nya bilden på prins Louis ser vi Charlotte sitta i en exakt likadan pose som på bilden från 2015. Hon håller ena armen om lillebror samtidigt som hon pussar honom på hjässan.
Prins George med lillasyster Charlotte 2015 och prins Louis med storasyster Charlotte 2018.

Prins George med lillasyster Charlotte 2015 och prins Louis med storasyster Charlotte 2018.

3. Prins Louis bär samma outfit som storasyster Charlotte när hon var två veckor gammal. Den stickade vita tröjan med matchande byxor kommer från spanska märket Iruela.

4. Prins Louis bär svensk design. Den söta bodyn med volangkrage, som också burits av Charlotte, kommer från Polarn O. Pyret (länk till Apprl). Läs mer och köp en liknade här! (länk till Apprl)

Läs mer: Prins Louis toppar tungviktsligan!

Söta prins Louis i svenska Polarn. O Pyret.

Söta prins Louis i svenska Polarn O. Pyret.

5. Den sista detaljen som vi inte får glömma nämna är ju lillprinsens söta Windsornäsa! Precis som sina storasyskon, prins George och prinsessan Charlotte och resten av de kungligt födda familjemedlemmarna, har han fått en likadan näsa.

Se filmklippet nedan!

Videon kunde inte hittas

Läs mer: Det här sa William och Kate till varandra när de visade upp Louis

Foto: Hertiginnan Kate/Brittiska kungahuset