Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

5 saker prinsessan Eugenie avslöjar om sig själv

10 aug, 2016, 17:06 
I ny intervju kommer vi prinsessan Eugenie inpå livet. Pizza och thrillers faller den brittiska prinsessan i smaken – men höga klackar är det värsta hon vet.
Annons
eugenie

Prinsessan Eugenie berättar öppenhjärtigt för Harpers Bazaar i en avslöjande ny intervju. Här är fem saker som vi inte visste om den 26-åriga prinsessan.


1. Hon är matglad

– Mina vänner och min pojkvän (Jack Brooks) älskar att pröva nya ställen”, säger Eugenie i intervjun.
– Jag samlar restaurangkort (jag samlar också flygbiljetter förresten, sedan jag var 16). En dag kommer jag att göra en tapet av alla minnen. Två av mina favoritrestauranger i London är Bocca di Lupo och Palomar i Soho. men jag lagar gärna min egen mat till middag. Basilico pizza är en favorit och älsklingsdrycken är vodkaläsk med massor av lime. Inget slår det.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
eugenie-78

2. Hon tränar varje morgon

– Jag går upp runt 6:45 för att börja träna vid 7. Jag går med min bästa vän till ett fantastiskt gym bara för kvinnor, Grace Belgravia, heter det. Det första jag gör när jag vaknar är att läsa mina mejl. Min mamma säger alltid ” Vad är poängen med att rulla rakt ur sängen och titta på dina e-postmeddelanden? Det kan förstöra de första timmarna av din morgon. Om du bara väntar till senare”. Men det kan jag inte. 

eugenie-89

3. Hon avskyr höga klackar

Annons

– Jag bär ofta klänning och boots när jag arbetar. Jag har börjat bära höga klackar, men det gör så ont i fötterna på kvällen. Jag ser på människor som har höga klackar i filmer och jag undrar alltid “hur orkar dem? Jag gillar Sandro och Maje. Jag bär ofta kläder från Zara på arbetet och blusar från Topshop. Min favorit i garderoben är min spetsbomberjacka från Essentiel Antwerpen. Och jag bor i mina Rag & Bone boots. Jag sminkar mig i bilden, det är jag verkligen bra på. Jag använder Charlotte Tilbury och Bobbi Brown – Charlottes mascara och Bobbi Brown bronzer.

eugeniie-345

4. Hon gillar dramer och thrillers

Annons

– Om jag är hemma, lagar jag mat och tittar på TV. Det är väldigt avslappnande. Just nu tittar jag på How to Get Away With Murder med Viola Davis, hon är vansinnigt bra – och Outlander, min favorit. När jag är med Jack ser vi The Walking Dead, som vi är besatta av. Jag älskar matlagningsprogram.

5. Hon har metallstänger i ryggen

– Jag föddes med skolios och genomgick en operation när jag var 12. Jag har metallstänger i ryggen. Dessa stavar ska jag leva med permanent.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Skärmdump Omslag Harper

 

Annons