5 svårupptäckta detaljer i nya bilden på Monacofamiljen

5 svårupptäckta detaljer i nya bilden på Monacofamiljen
Det är sällan de samlas, Monacoklanen. Men nu skedde det, och vi har granskat bilden lite extra mycket!
Annons

Monacos furstefamilj passade på att ta en bild på hela gänget när de senast sågs under minilandets nationaldag. Men det är en rad härliga, roliga och märkliga detaljer på bilden. Vi har samlat dem på en och samma ställe!

5 roliga detaljer

1. Det är en fin familjebild, men tre småttingar fattades. Familjens senaste nykomling Francesco Casiraghi, son till Pierre och Beatrice Casiraghi, fick inte vara med på bilden. Inte heller hans storebror Stefano. Även Maximilian Casiraghi, yngsta sonen till Andrea and Tatiana, fattades på bilden. Detta trots att de tre småttingarna hade vinkat från balkongen tidigare under dagen. Dessutom var Charlotte Casiraghi helt frånvarande och syntes inte till alls under firandet.

Annons
Lilla Francesco med mamma Beatrice.
Lilla Francesco med mamma Beatrice från firandet tidigare under dagen.
Annons

2. Gulligaste gesten på bilden? Pierre och Beatrice! Det fina paret valde att hålla varandras händer på den officiella bilden. Ovanligt i kungliga sammanhang!

3. Detta var den allra första gången vi såg prins Jacques i militäruniform. Det är han som ska ta över tronen en dag, så det lär bli fler uniformer framöver, matchade med lackade skor och ett välkammat svall.

Prins Jacques bar uniform på balkongen!
Prins Jacques bar uniform på balkongen!

4. Prinsessan Alexandra av Hannover är familjens nya heta modeikon. Med syster, mamma, och svägerskor som alla väljer klassiska stilar á la Dior väljer hon en mer rolig, modern och ung stil. Som här, där hon under ett så högtidligt tillfälle klädde sig i polotröja och lång västinspirerad klänning.

5. Detta var första gången som nygifta Marie Chevallier var med på ett officiellt fotografi sedan hennes och Louis Ducruets bröllop. Välkommen in i rampljuset!

Annons

Foto Eric Mathon/Palais princier, TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “5 svårupptäckta detaljer i nya bilden på Monacofamiljen”

  1. Anna skriver: 27 november, 2019

    Jag tycker att det är någonting konstigt med den här familjen…alla Grace och Rainiers tre barn har haft ett struligt privatliv och Albert har flera utomäktenskapliga barn plus gifte sig inte förrän han var närmare 50…ändå verkade Grace och Rainiers äktenskap solitt. Konstigt att äpplet fallit så långt ifrån päronträdet i det här fallet. Tur att Grace inte behövde uppleva det…jag tror nog att det plågade Rainier en del.


    1. G skriver: 29 november, 2019

      Grace og Rainiers ekteskap var langt fra solid. Det er kommet frem at Grace var ulykkelig og de hadde gnisninger i sitt ekteskap. På slutten av hennes liv var de vel knapt på talefot. Begge hadde forhold med andre og Grace utviklet alkoholproblemer. Wendy Leigh skrev i sin bok at ekteskapet var et fengsel av elendighet for den skjøre tidligere stjernen. Så eplet faller ikke langt fra stammen kan vi vel heller påstå. Er pussig det der hvordan noens glorie blir pusset og de blir satt opp på pidestall etter deres død 😉


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar