Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

5 svårupptäckta detaljer i nya bilden på Monacofamiljen

26 nov, 2019, 06:00 
Margareta
Det är sällan de samlas, Monacoklanen. Men nu skedde det, och vi har granskat bilden lite extra mycket!
Annons

Monacos furstefamilj passade på att ta en bild på hela gänget när de senast sågs under minilandets nationaldag. Men det är en rad härliga, roliga och märkliga detaljer på bilden. Vi har samlat dem på en och samma ställe!

5 roliga detaljer

1. Det är en fin familjebild, men tre småttingar fattades. Familjens senaste nykomling Francesco Casiraghi, son till Pierre och Beatrice Casiraghi, fick inte vara med på bilden. Inte heller hans storebror Stefano. Även Maximilian Casiraghi, yngsta sonen till Andrea and Tatiana, fattades på bilden. Detta trots att de tre småttingarna hade vinkat från balkongen tidigare under dagen. Dessutom var Charlotte Casiraghi helt frånvarande och syntes inte till alls under firandet.

Lilla Francesco med mamma Beatrice.
Lilla Francesco med mamma Beatrice från firandet tidigare under dagen.

2. Gulligaste gesten på bilden? Pierre och Beatrice! Det fina paret valde att hålla varandras händer på den officiella bilden. Ovanligt i kungliga sammanhang!

Annons

3. Detta var den allra första gången vi såg prins Jacques i militäruniform. Det är han som ska ta över tronen en dag, så det lär bli fler uniformer framöver, matchade med lackade skor och ett välkammat svall.

Prins Jacques bar uniform på balkongen!
Prins Jacques bar uniform på balkongen!

4. Prinsessan Alexandra av Hannover är familjens nya heta modeikon. Med syster, mamma, och svägerskor som alla väljer klassiska stilar á la Dior väljer hon en mer rolig, modern och ung stil. Som här, där hon under ett så högtidligt tillfälle klädde sig i polotröja och lång västinspirerad klänning.

5. Detta var första gången som nygifta Marie Chevallier var med på ett officiellt fotografi sedan hennes och Louis Ducruets bröllop. Välkommen in i rampljuset!

Foto Eric Mathon/Palais princier, TT

Annons