Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

6 största snackisarna efter Adriennes dop

09 jun, 2018, 20:00 
Margareta
Vilket dop det blev för prinsessan Adrienne! Men det var några detaljer som många pratade lite extra om efteråt. Vi har samlat dem alla!
Annons

1. Estelle saknades. 

Prinsessan Estelle skulle ha varit med på ceremonin, men i sista stund ändrade sig familjen. Anledningen var att prinsessan blev plötsligt illamående.

2. Den otroligt höga saluten.

 Efter dopceremonin ljöd saluten för prinsessan, precis som traditionen bjuder. Men många reagerade på att den lät ovanligt högt! Kungligheterna hoppade till av skotten och barnen bland gästerna höll för öronen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

3. Mannen som svimmade.

Det är tyvärr inte ovanligt att någon ur Livgardet svimmar under kungliga ceremonier. De bär på tunga kläder, en tung hatt och ofta är det otroligt varm för dem att stå still där i solen. Även denna gång drabbades en av dem som svimmade där på grusgången utanför slottet. Som tur var verkade allt gå bra för mannen som fick hjälp upp.

4. Leonore som torkade sig på klänningen.

När gruppbilden på kungligheterna, faddrarna och Chris familj skulle tas ville Leonore inte vara med. Hon gömde sig istället bakom mamma Madeleines ben, och när alla lämnade trappen valde hon att torka munnen i sin vita klänning. Något som fick många att skratta!

Annons

5. Hagasessornas förvånade val.

Inte sedan prinsessan Estelles dop har alla Hagasessor valt att närvara vid ett kungligt dop. Men nu plötsligt dök de upp samtidigt! Anledningen var att de skulle passa på att fira prinsessan Desirée som nyligen fyllt 80 år.

6. Klädkoden ingen kände till – men alla följde.

En efter en dök de upp. Gästerna klädda i rosa. Det var som om det gått ut en hemlig klädkod till samtliga av de kvinnliga gästerna, för ovanligt många hade lyckats matcha det rosa temat som även gällde i kyrkan.

Foto Stella pictures, IBL, TT

Annons