7 kärleksbilder på Harry och Meghan

harry meghan markle kärleksbilder

Prins Harry och hertiginnan är ett av världens mest påpassade par just nu. Men trots det aldrig sinande medieintresset, med paparazzis i buskarna, står de starka när stormen river. Här är kärleksbilderna som bevisar det!

Prins Harry och hertiginnan Meghan meddelade att de ville ta ett kliv bort från rampljuset – och blev därmed mer påpassade än någonsin. Paret har bara känt varandra i några få är och de har tvingats utstå flera prövningar under de här åren.

Meghan och Harry stöttar varandra genom krisen

Men hertigparet står starka, trots den ständiga mediebevakningen. De visar alltid pressen (och drottning Elizabeth) en enad front och tar alltid den andre i försvar när skriverierna blir för elaka och absurda. När Harry kommenterade det kungliga avhoppet, på en välgörenhetsgala i London, var han noga med att påpeka att det är han som har fattar beslutet att lämna den brittiska kungafamiljen. Prinsen dementerade, indirekt, alla historier om att det bara är Meghan som skulle ligga bakom sortin.

meghan harry

Meghan och Harry vill leva ett friare liv, utanför det kungliga strålkastarljuset.

Storbritanniens kungahus brukar ibland kallas för den mest ädla monarkin i hela världen. Kungligheterna blir ibland betraktade som “övermänniskor” som sällan visar känslor eller bjuder på sig själva. Men så kom Harry och Meghan. Partyprinsen och den amerikanska skådespelerskan och plötsligt blev det liv i luckan.

Aldrig varit rädda för att visa känslor

Harry och Meghan har aldrig varit rädda för att visa känslor. Tvärtom! När de är ute på kungliga uppdrag tar de ofta i varandra. De pussas och kramas och brister ut i gapskratt. Det beter sig på ett sätt som är ganska ovanligt när det kommer till den brittiska kungafamiljen. Och deras kärlek gör att de står starka genom alla utmaningar och mediedrev. De har varandra, oavsett vad som händer.

7 kärleksbilder på Harry och Meghan

 

 

Foto: TT