7 magiska bilder – från Madeleines härliga år

Vilket år det har varit! En härlig sommar i Sverige och en total succé för den nysläppta barnboken Stella och hemligheten. Prinsessan Madeleine har hunnit med mycket 2019!

Prinsessan Madeleine kommer nog komma ihåg 2019 för all framtid. Det var ju året hon äntligen fick släppa sin bok som hon jobbat så hårt med! Både boken och en viss hemlängtan har gjort att Madeleine tillbringat en stor del av året i Sverige. Vi blickar tillbaka på Madeleines år med 7 magiska bilder!

Drottningen, kungen, Madeleine, Carl Philip

I år har Childhood firat sitt 20-års jubileum och det har uppmärksammats på många sätt. Bland annat med välgörenhetsmiddag i början av februari som drottningen, kungen, prinsessan Madeleine och prins Carl Philip deltog i. Vilken härlig kväll!

Prinsessan Madeleine

Den 4 juni var det äntligen dags för bokrelease! På Junibacken i Stockholm berättade Madeleine tillsammans med medförfattaren Marie Oskarsson om arbetet kring boken. En dag som prinsessan hade längtat efter länge!

Prinsessan Madeleine

Två dagar senare var det dags för nationaldagsfirande på slottet och Madeleine passade på att signera sin bok till förmån för Childhood till alla som ville.

Madeleine och Estelle

Efter signeringen tog Madeleine plats i vagnen bredvid sin älskade systerdotter, prinsessan Estelle för att hälsa på alla som kommit för att fira nationaldagen med dem.

Madeleine och Chris

Lagom till Sydkoreas statsbesök hade Chris anlänt till Sverige. Här går paret tillsammans in till banketten som anordnades för Sydkoreas presidentpar.

Prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia

Dagen innan Victoriadagen beslöt sig en stor del av kungafamiljen att bege sig till Borgholms slottsruin och titta på Lalehs konsert. Däribland prinsessan Madeleine som stod och pratade med svägerskan prinsessan Sofia.

Sofia, Madeleine och Chris

På Victoriadagen strålade Madeleine som aldrig förr! Mittemellan Chris och Sofia skrattade hon glatt med och njöt av firandet.

Prinsessan Madeleine

I september deltog Madeleine i Bokmässan i Göteborg, där hon både träffade en skolklass och pratade om sin bok Stella och hemligheten. 

Foto: TT