7 oförglömliga bilder på Victoria och Estelle

kronprinsessan victoria prinsessan estelle

Estelle är verkligen mamma Victoria upp i dagen. Mor och dotter har en alldeles speciell relation. Här är några oförglömliga bilder!

Bilderna på Victoria och Estelle får alltså att le. Mor och dotter har verkligen ett speciellt band och den 7-åriga prinsessan är verkligen sin mamma upp i dagen. Både personlighetsmässigt och till utseendet.

Estelle är en kavat och ansvarsfull tjej som alltid värnar om lillebror Oscar. Precis som mamma Victoria tog hand om sina syskon, prins Carl Philip och prinsessan Madeleine. Dessutom är hon vetgirig och ställer alltid nyfikna frågor när hon följer med sina föräldrar på kungliga uppdrag.

Under nyårshelgen var kronprinsessfamiljen i Alperna och efter ett fall i backen fick Estelle en fraktur på smalbenet. Hon gipsade och hoppar nu på kryckor i korridorerna på Campus Manilla. Men prinsessan är en stark liten tjej och tar det hela med ro. Hon älskar att gå i skolan och låter säkert klasskamraterna, och lillebror Oscar, måla på gipset.

Oförglömliga bilder på Victoria och Estelle

Vanligtvis brukar vi se prinsessan Estelle ett par gånger om året. Hon är alltid med när kronprinsessan firar sin födelsedag, på Sollidens slott och på Idrottsplatsen i Borgholm, men också när under sin mammas namnsdagsfirande, den 12 mars, och när pappa kungen fyller, den 30 april.

Estelle är en musikälskare av rang.

Foto: TT