7 roliga detaljer från Leonores och Nicolas söta hälsning

7 roliga detaljer från Leonores och Nicolas söta hälsning

Har du sett alla roliga detaljer på prins Nicolas och prinsessan Leonores söta hjärthälsning? Här är 7 saker som är lätta att missa!

Många av oss blev nog charmade när vi såg prinsessan Leonore, 3, och prins Nicolas, 2, önska allmänheten en glad alla hjärtans dag igår. Vi fick se en stolt storasyster hålla armen om sin lillebror på bilden på prinsessan Madeleines Facebooksida. Men såg du alla roliga detaljer som bilden innehöll? Vi listar 7 stycken som var lätta att missa!

Läs också: Ny bild! Se Leonores och Nicolas söta alla hjärtans dag-hälsning

1. Leonore tycks ha prinsessmanér redan nu! På bilden ses hon nämligen sitta med korsade ben bredvid sin bror.

2. Nicolas knappar in på Leonore! Nu syns det tydligt att det bara skiljer ett år mellan syskonen.

3. Bakom syskonparet syns en röd boa. Kanske är syskonduon lika förtjust i boor som kusin Estelle, om ni minns den lila varianten som prinsessan stolt visade upp efter att ha besökt showen After Dark i december förra året?

Läs också: Bilden som visar att Nicolas är sin pappa upp i dagen

4. Leonore verkar gilla så kallade fejktatueringar! Av allt att döma verkar prinsessan nämligen ha en sådan på högerhanden.

5. Nicolas har ett par vita, hjärtformade solglasögon med mörka glas på sig som ser en aning för stora ut och vi är en aning nyfikna på vem han kan ha lånat dem av…

6. Likt kusinen Estelle verkar även Leonore ha en förkärlek till färgen rosa. På bilden ses hon i rosa klänning, rosa mask och rosa hårspänne och vi har även sett henne i rosa många gånger förut.

Läs också: 41 roliga ögonblick med prinsessan Leonore

7. Det är en aning oklart vad det är syskonen sitter på, men gissningsvis är det en slags duk eller kuliss av något slag.

Foto: Facebook.com/PrincessMadeleineOfSweden