Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

7 spektakulära hattar från Harrys och Meghans bröllop

19 maj, 2018, 14:00 
Annie-Li Eriksson
Det var flera gästerna som gjorde storslagna entréer när de anlände till prins Harrys och Meghans bröllop. Många bar huvudbonader i makalösa färger och former. Svensk Damtidning har listat sju hattar som vi aldrig glömmer!
Annons

Vilken dag och vilket fantastiskt bröllop! I dag sa prins Harry och Meghan Markle äntligen ja till varandra i St George’s Chapel i Windsor. 600 bröllopsgäster var på plats för att beskåda årets stora kungliga händelse. Vi fick se flera av gästerna bära iögonfallande hattar med fjädrar och krusiduller. Vilken är din favorit?

  1. Drottning Elizabeth, 92, bär ofta starka färger och det gjorde hon även denna gång! Hennes citrongula dräkt matchande den ståtliga hatten med lila fjädrar och pärldekoration.
Drottning Elizabeth och prins Philip på Harrys och Meghans bröllop

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

2. Prins Charles fru, Camilla, gjorde entré i en huvudbonad gjord av ljusrosa fjädrar. Även hon hade matchat sin praktfulla hatt med både kläder och halsband. Och rosa är ju en färg som verkligen klär hertiginnan av Cornwall, eller hur?

Annons
Camilla och prins Charles på Harrys och Meghans bröllop 19 maj

3.Catherine verkar ha inspirerats av drottning Elizabeth och valde också att bära gult för dagen.

Hertiginnan Kate på Harrys och Meghans bröllop

4. Tv-stjärnan Oprah Winfrey var tjusig i sin unika hatt och rosa klänning.

Annons
TV-sjärnan Oprah Winfrey på prins Harrys och Meghans bröllop

5. George Clooney anlände till prinsbröllopet med frun Amal som gick i Elizabeths och Kates fotspår. Hon bar dock en mörkare nyans av gult och hatten var dekorerad med nät.

Amal och George Clooney på Meghans och Harrys bröllop 19 maj

6. Meghans tennisspelande vän Serena William hade en riktigt elegant hårdekoration som var fäst i det flätade håret. Tjusigt!

Annons
Tennisspelaren Serena Williams på bröllopet

7. Och sist men inte minst såg vi prins Harrys exflickvän Chelsy Davy i coiffe med mörkblå fjädrar.

Harrys exflickvän Chelsy Davy på Meghan och Harrys bröllop

Foto: IBL och Stella Pictures

Annons