Carolas fräcka skämt med prins Daniel – oväntade orden uppe på scenen

Prins Daniel på Carola-konsert med kronprinsessan Victoria 2021

Carola är drottningen av överraskningar! Under Solliden Sessions, då flera kungligheter var på plats för att digga med till låtarna, skojade hon med prins Daniels uppifrån scenen.

Här anländer kungafamiljen till Carolas konsert på Solliden
Slå på ljud

Carola vet man aldrig riktigt var man har! För förutom sin kraftfulla sång bjuder hon på ett mycket personligt mellansnack under konserten på Solliden, denna ljuva sommarkväll. Hon skojar både om chocken hon fick hemma i köket när hon trodde att 23-årige sonen Amadeus flickvän var gravid - och om att hon är singel.

Carolas fräcka skämt med prins Daniel – framför alla

Och sen började hon flörta hejvilt med en okänd Henrik i publiken – som till hennes besvikelse dock redan var upptagen…Sedan var det prins Daniels tur att hamna i hetluften. Eller i alla fall en av hans livvakter. För plötsligt berättade Carola - till allas jubel! - om när hon en gång skojraggade på en av säpovakterna som bevakar kungafamiljen: ”Han som prins Daniel och jag pratade om en gång” fnissade hon och nickade menande mot kungafamiljen. Skoj eller en true story? Det vet nog bara Carola!

Jonas Ekströmer /TT

LÄS MER: Daniel om Victorias födelsedag och Madeleines comeback på Öland

Vad vi vet är dock att stämningen är otroligt uppsluppen under konsertkvällen. Hela publiken dansar med till klassiska låtar som "Genom allt" och "Mitt i ett äventyr". Ja, till och med prins Julians små bebisfötter har rört sig i takt med musiken den här kvällen. Kungafamiljen representeras i dag av kungaparet, kronprinsessparet, Carl Philip, Sofia, Estelle och lille Julian, 3 månader. Dessutom är kusinen Patrick Sommerlath och hans barn Leo Sommerlath och tvillingarna Anais och Chloe på plats ikväll. Vilket gäng!

Fototjänster i Kalmar

LÄS MER: Drottning Silvias kärleksgest för kungen – se bilderna

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har dock inte synts till än. Florida-familjen befinner sig, även dem, på Solliden men valde alltså att inte följa med konsert-gänget.

Foto: TT