Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

8 år senare! Nu kommenterar Fergie dotterns galna hatt

11 jan, 2019, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
fergie prinsessan beatrice
Prinsessan Beatrice höll huvudet högt när hon gjorde entré i sin omtalade Philip Treacy-hatt på William och Kates bröllop. Men mamma Fergie var inte helt nöjd.
Annons

År 2011, när prins William fick sin Kate Middleton, blev prinsessan Beatrice hatt bröllopets stora snackis. Huvudbonaden skapades av den irländske modisten Philip Treacy och kommer att gå till historien som en av de mest minnesvärda kungliga accessoarerna. Många liknade hatten vid en brittisk kringla och trots att det fanns en del som fascinerades över prinsessans klädval så var de negativa omdömena i majoriteten.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det fanns ögonblick då jag trodde att mitt huvud skulle hamna på en spik utanför Tower of London, har Philip Treacy sagt i efterhand.

Inte helt nöjd

Exprinsessan Sarah Ferguson, mamma till Eugenie och Beatrice, var i Australien när bröllopet ägde rum men i en ny tv-intervju kommenterar hon för första gången sin dotters omtalade hatt.

– Om jag hade varit där hade jag kanske sett till ett det var en annan hatt, säger Fergie med glimten i ögat.

Hon vill dock understryka att hon tycker att Beatrice klädsel var “helt otrolig” och att hon “ser perfekt ut” vad hon än har på sig.

På det senaste kungliga bröllopet, mellan systern Eugenie och Jack Brooksbank, bar Beatrice en outfit som var mycket mer neutral och som inte alls väckte lika många känslor.

prinsessan beatrice fergie
Mor och dotter på prinsessan Eugenies bröllop i oktober.

Läs också:

Foto: James Veysey/TT

 

Annons