8 magiska festklänningar från Victorias otroliga år

Kronprinsessan Victoria är känd för att återanvända sina plagg, och inte minst sina galaklänningar. Flera av favoritklänningarna från i år har vi sett förut, och det gör dem om möjligt ännu finare!

Kronprinsessan Victorias stil blir bara mer och mer träffsäker för varje år som går. Oavsett om det är galaklänningar eller vardagskläder så strålar hon verkligen! Nu när 2019 börjar gå mot sitt slut tänkte vi lista 8 av de magiska festklänningarna som Victoria har burit under året.

Kronprinsessan Victoria

Först ut är en outfit från Kungliga Skogs- och Lantbruksakademiens högtidssammankomst 2019. Trots att Victoria inte bar en klänning just denna kväll så kvalar den fortfarande in på listan. Med en fantastisk tyllkjol och en jacka i sammet glänste hon när hon skred ner för trappan!

Kronprinsessan Victoria

Favoriten från 2019 är ju absolut den som Victoria bar på Polar Music Prize i juni. Wow, wow, wow säger vi bara! Denna ljusrosa tyllkreation är nog en av kronprinsessans vackraste klänningar hittills genom åren som gått. Som hon strålade!

Kronprinsessan Victoria och kung Carl Gustaf

Vid trontillträdet av Japans kejsare i höstas befann sig både kungen och kronprinsessan på plats. När det vankades hovbankett för alla utländska gäster hyllades Victoria för sitt hållbara modeval. Kronprinsessan bar nämligen samma vackra, puderrosa klänning när kungen fyllde 70 år 2016.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel

Den 12 november bjöd kungaparet in till en Representationsmiddag på Kungliga slottet. Under kvällen bar Victoria ännu en gång en klänning hon burit tidigare. Så vacker!

Kronprinsessan Victoria

När Victoria och Daniel reste till Vietnam under våren var hennes väska proppfull av vackra klänningar. Men favoriten var den här härliga kreationen som är en specialuppsydd klänning från Pär Engsheden. Wow!

Kronprinsessan Victoria
Victoria
När Victoria och Daniel besökte Danmark blev det tillfälle att svida om till festklänning mer än en gång. Denna vackra blåsa bar Victoria på en middag hos den svenska ambassadören Fredrik Jörgensen och hans fru Marianne Jörgensen.
Victoria

En annan fantastisk klänning som Victoria burit i år var denna havsinspirerade klänning under Junior Water Prize. Ett stort rungande wow! Victoria passade verkligen perfekt i den havsblå färgen!

Den åttonde och sista outfiten vi vill uppmärksamma från i år är den som Victoria bar på Sverigemiddagen i september. En silvrig tvådelad ensemble från H&M:s exklusiva hållbara kollektion från våren 2019.

Foto: TT