Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

9 underbara bilder på Archies kungliga debut

01 okt, 2019, 15:33 
Ellen Myrgård Lindén
archie baby sussex
Baby Sussex, eller Mini-Harry som han har kommit att kallas de senaste dagarna, gjorde succé under sin kungliga debut i Kapstaden. Se de underbara bilderna!
Annons

Höjdpunkten under Harry och Meghans Afrika-resa var utan tvekan lille Archies kungliga debut! Han följde nämligen med sina föräldrar till ärkebiskopen Desmond Tutu i Kapstaden. Och bilderna på baby Sussex har fått stor spridning världen över.

Tidigare har prins Harry och hertiginnan Meghan varit sparsmakade när det kommer till bilder på sonen. Men nu är han 4 månader, nyfiken på världen och redo att följa med ut och träffa nya människor. Även om mamma Meghan förstås höll honom i famnen under hela besöket.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Dessutom var det många som reagerade på de stora likheterna med pappa Harry som barn. Både det röda håret och den pigga uppsynen går igen.

9 bilder på Archies kungliga debut

Den lilla familjen bjöds på te och kakor av Desmond Tutu och hans dotter Thandeka som förtjust utbrast: Han kommer att bli en kvinnornas man!

– Han är en gammal själ, sa Meghan förtjust om sin son.

Foto: TT

Annons