Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Absurda auktioner och parpremiär – så var Charlenes glammiga kväll!

28 sep, 2018, 08:55 
Margareta
Modeller, kändisar och kungligheter i en härlig blandning! Furst Alberts gala för havet drog in stora summor, och gjorde succé!
Annons

Allt fler får upp ögonen för hur nedskräpningen av våra hav allt mer påverkar vår miljö. Skådespelaren och miljökämpen Leonardo Di Caprio är en av dem. Och för att sprida ljus på frågan anordnade skådespelaren tillsammans med furst Albert en stor galakväll i Monaco. Och alla var verkligen där! Och glittret glödde sådär som det bara kan göra i Monaco.

Festen hölls på terassen till Garnieroperan i Monte Carlo. Och sällan har man skådat så många modeller på en och samma fest! Bland de inbjudna såg vi storheter som Alessandra Ambrosio, Lais Ribeiro och Toni Garrn men även superkändisparet Orlando Bloom och Katy Perry, som för första gången visade upp sig tillsammans i offentliga sammanhang! Och så kungligheterna förstås! Från furstefamiljen fanns furst Albert och furstinnan Charlene på plats, men även Andrea Casiraghi och hans fru Tatiana Santo Domingo samt Pierre Casiraghi och hans fru Beatrice Borromeo.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Fursteparet av Monaco tillsammans med kändisparet Orlando Bloom och Katy Perry.
Fursteparet av Monaco tillsammans med kändisparet Orlando Bloom och Katy Perry.
Andrea Casiraghi och hans fru Tatiana Santo Domingo.
Andrea Casiraghi och hans fru Tatiana Santo Domingo.
Alltid lika ståtliga paret Pierre Casiraghi och hans fru Beatrice Borromeo.
Alltid lika ståtliga paret Pierre Casiraghi och hans fru Beatrice Borromeo.

Är det något Monegaskerna kan så är det att ställa till med fest! På scenen stod artistikonen Gloria Gaynor, maten var tillagad av en kock vars restaurang tilldelats Michelinstjärnor och auktionerna som skulle locka in pengar till organisationen var otroliga! Kändisarna på plats kunde bland annat lägga bud för att få rida häst med artisten Madonna i Portugal. Ett erbjudande många verkade nappa på. Just den auktionen, som var en av många, drog in den otroliga summan 450 000 euro!

Annons

Pengarna pytsas ut

Detta var den andra gången galan anordnades och furst Albert har tidigare berättat hur pengarna från den förra galan spenderades.

– Donationer vi fick under den första upplagan av vår gala möjliggjorde att vi kunde stötta 40 nya projekt och internationella initiativ som kämpar för att rädda utrotningshotade arter, forskning om hur klimatet påverkar haven samt kampen mot förorenade hav, berättade furst Albert för tidningen Forbes.

Furstinnan Charlene i magiskt blått!
Furstinnan Charlene i magiskt blått!

Furstinnan Charlene hyllades efteråt för sin snygga stil och valet av den vackra blå klänningen som passande nog glittrade som havet och samtidigt plockade upp trenden med kläder i en cape-modell. Även det snyggt klippta och stylade håret var något som många magasin hyllade efter hennes uppvisning på den grå mattan.

Foto Stella pictures

Annons