Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Adrienne 1 år! Se Madeleines nya bild på lillsessan

09 mar, 2019, 14:21 
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan adrienne 1 år
Ballongerna kanske fortfarande hänger kvar hemma i Florida? För lite mer än två veckor sedan fyllde ju Leonore 5 år och i dag är det lillasyster Adriennes tur att firas.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I dag firar Madeleines minsting, prinsessan Adrienne, sin första födelsedag. Tänk att det redan har gått ett helt år sedan den där dagen på Danderyds sjukhus. Klockan 00.41, den 9 mars, berikades Madeleine och Chris med en 3 465 gram tung och 50 centimeter lång prinsessa. Och Leonore och Nicolas fick sin efterlängtade lillasyster.

Så stor hon har blivit! Och visst är det Childhood-armbandet hon sitter och leker med!

För ett år sedan kom du till världen. Från dag ett har du varit den gulligaste och gladaste bebisen. Grattis på födelsedag, Adrienne! Vi älskar dig!, skriver Madeleine på sin Instagram

Lik storasyster – och mormor!

prinsessan adrienne 1 år
Första bilden vi fick se på nyfödda Adrienne.

När hovet publicerade den allra första bilden på Adrienne tyckte vi att hon var en kopia av storasyster Leonore – men med mörkare drag. Kanske är det Chris italienska gener eller mormor Silvias brasilianska drag som visar sig.

Annons

Namnet överraskade

Adrienne Josephine Alice är hertiginna av Blekinge och har plats nummer 10 i den svenska tronföljden. Efter sin bror Nicolas. Adrienne är ett nytt namn i den svenska kungafamiljen men Josephine är ju även mamma Madeleines mellannamn och Alice heter hon efter sin mormors mor, Alice Sommerlath.

Lilla Adrienne tog det högtidliga tillfället med ro och spanade ut över massorna från mammas trygga famn.
Tiden går så fort! Här är Adrienne på sitt dop – då var hon tre månader gammal.

2018 var sannerligen ett händelserikt år för prinsessan Madeleine. Adrienne föddes, ett stort dop planerades och så den stora Florida-flytten förstås. Familjen verkar trivas med sin nya amerikanska vardag och vi har bland annat fått se bilder på när lilla Adrienne följer med mamma Madeleine på en shoppingrunda i en stor galleria. Dessutom var hon med sin mor och mormor på en stor Childhood-gala när hon bara var några månader. Vilken trygg liten tjej!

Läs mer

Foto: Prinsessan Madeleine/Kungahuset.se, TT

Annons