Agnes Wold kritisk – efter nya bilden på Victoria!

Agnes Wold är kritisk efter bilderna.
Agnes Wold har fått de nya bilderna på kronprinsessan Victoria. Nu är hon kritisk.
Annons

Kronprinsessan Victoria fick roa sig förra helgen! Nära vännen Andrea Brodin gifte sig med sin Cedric Notz i Ulriksdals slottspark strax utanför Stockholm.

Det var ett litet och intimt bröllop, med ungefär trettio gäster. Vigseln ägde rum ute på terrassen, under en båge draperad med böljande sidentyg. Victoria satt bredvid prins Daniel på ett stolspar i närheten av brudparet.

Annons

Agnes Wold kritisk mot kronprinsessan Victoria

Agnes Wold är kritisk efter bilderna.
Agnes Wold är kritisk efter bilderna.
Annons

Andreas mamma Putzi Brodin var storligen nöjd med arrangemanget.

– Vi är så glada. Äntligen! Och vilken dag, och vilken glädje… Trots att vi bara är ett fåtal, men ändå, den här glädjen vi känner! Det är underbart, sa Putzi till Svensk Damtidning.

Alla var dock inte lika glada över de fina bilderna från vigseln.

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi vid Sahlgrenska akademin vid Göteborgs universitet, har blivit en av Sveriges viktigaste informationskällor kring hur man ska hantera coronaviruset. Hon gick ut på Twitter och avrådde från större bröllopsfester – när någon gjorde henne uppmärksam på Brodin-bröllopet.

 

Annons

“Nu har vi förklaringen”

Då skrev Agnes, med en liten glimt i ögat ska tilläggas, följande:

“Ajaj, nu har vi förklaringen till den ökade smittspridningen…”

Agnes Wold delade ut ett litet tjuvnyp på Twitter.
Agnes Wold delade ut ett litet tjuvnyp på Twitter.

Det här är inte första gången som Agnes haft åsikter om kungafamiljens göranden under coronakrisen. Så här sa hon när Svensk Dam talade med henne i våras.

Annons

– Det är en familj där de står varandra nära, men kungen borde gå ut och säga att han inte kommer exempelvis äta middag med Victoria och barnbarnen framöver. Det blir en viktig illustration för hur man ska tänka. För om de bara ställer in offentliga sammanhang, då kanske vissa tror att det bara är stora folksamlingar som är farliga. Men faktum är att det har visats att smittan sprids mest effektivt i små kretsar.

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Agnes Wold kritisk – efter nya bilden på Victoria!”

 1. Anna skriver: 30 augusti, 2020

  Den irländske EU-kommissionären tvingades avgå i veckan efter att ha kritiserats för att inte respektera myndigheternas föreskrifter. Med andra ord avkrävdes han ansvar. Han hävdade att han inte brutit mot några lagar, men hans agerande ansågs olämpligt och oförenligt med hans uppdrag.
  Men de kungliga kan inte ställas till ansvar överhuvudtaget, och den här typen av kritik rinner väl av dem som vatten på en gås…snart dyker Victoria upp igen på “uppdrag” för att bli briefad alt stötta, i ny klänning och med ny väska skulle jag tippa…!


 2. Birthe Vejrum skriver: 31 augusti, 2020

  SvenskDam har ingen humoristisk sans!


 3. charlotte skriver: 31 augusti, 2020

  Varför håller Agnes Wold på och avskräcker folk från att träffa barn och barnbarn i halvårsvis. De läkare jag träffat menar väl att man får ta måttliga risker nu. Man kan ju inte isolera de äldre i längden.


 4. ananas skriver: 31 augusti, 2020

  Undrar varför Svensk Dam numera så ofta missar bemärkelsedagar i kungahusen; senast prins Nikolais 21-årsdag 28.8.


 5. Aveline skriver: 31 augusti, 2020

  Bra där Anna!


 6. PernillaA skriver: 2 september, 2020

  Charlotte, jag tycker inte att hon är seriös ; hon satt och sa i tv att tom hon hade börjat tvätta händerna; vilket dumt snack av en bakteriolog.
  Dessutom har jag intrycket att hon helst vill synas och agerar därefter.
  Jag träffar mina föräldrar. Jag var tvungen att flyga till Hamburg förra veckan och då väntar jag 14 dagar med att träffa dem.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar