Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Äktenskapskrisen: Charlene lämnar Albert – har egen lägenhet

14 mar, 2022, 14:00 
Furstinnan Charlene och furst Albert
Furstinnan Charlene och prins Albert omgärdas av rykten.
Annons
Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste vetaBrand logo
Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste veta

Turerna kring furstinnan Charlene får alla andra kungahus i Europa att framstå som väldigt stillsamma och skandalfria.

Efter att en rutinoperation ledde till komplikationer fick Charlene stanna kvar i hemlandet Sydafrika i flera månader – och många hann bli rejält oroliga.

När hon väl kom hem till Monaco fick hon dessutom nästan ögonblickligen skrivas in på sjukhus.

– Det stod klart att min hustru verkligen inte mådde bra, sa furst Albert i en intervju med magasinet People.

– Hon var helt utmattad, både fysiskt och känslomässigt. Det blev för mycket, hon kunde varken klara det officiella, livet i stort eller ens att vara med familjen.

Mysteriet kring furstinnan Charlene

Men i helgen kom så äntligen en positiv nyhet. Charlene är tillbaka i Monaco! Hon har efter fyra månaders behandling skrivits ut från privata kliniken och återvänt till sin familj.

Annons

Hon är dock inte redo att börja jobba igen.

– Charlene ska fortsätta sin återhämtning i furstendömet med sin man och sina barn vid sin sida, går att läsa i ett uttalande, enligt People.

Dessutom vet vi sedan tidigare att Charlene inte kommer att bo på heltid med maken Albert. Istället ska makarna få till något slags särboförhållande, vilket är väldigt ovanligt i kungliga kretsar.

Har en egen lägenhet i Monaco

Chantell Wittstock, gift med Charlenes bror Sean och talesperson för furstinnans välgörenhetsstiftelse, har avslöjat att Charlene har en egen tvårummare som hon bor i på deltid.

– Hon kommer förmodligen att pendla mellan de två (bostäderna), beroende på var hon känner sig bekväm, har Chantell sagt tidigare.

– Men hon har precis kommit tillbaka, så nu gäller det för alla att finna sig till rätta. Furstinnan är så lycklig över att träffa sina barn och de är så glada över att få träffa sin mamma igen.

– Så vi får se var hon kommer att slå sig ner.

Charlenes lägenhet ligger ungefär 300 meter från det kungliga palatset i Monaco, ovanför en av stans eleganta konfektaffärer.

Annons