Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Albert av Belgien - nu ute från sjukhuset

05 nov, 2014, 12:36 
Agneta Nisbeth
Annons
albert-paola-ste

Exkung Albert av Belgien, 80, mår utmärkt efter operationen i måndags.

Belgiska hovets kommuniké som kom för nån timme sen, lyder i korthet:

– Kung Albert opererades måndagen den 3 november 2014 vid Universitetssjukhuet Saint Luc i Bryssel för hudförändringar i pannan och hårbotten. Operationen var planerad och utfördes under narkos.

Exkung Albert – som vi föredrar att kalla honom eftersom sonen Philippe ju tagit över regerandet numera och är Belgiens kung – kom till sjukhuset i sällskap av drottning Paola som stannade hos honom hela dagen och bara tog en kort lunchpaus innan hon återvände till det speciella ”väntrummet” som avsatts till henne.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Albert-6

Albert har tidigare opererats för samma sak, också då i hårbotten men också på näsan. På kvällen kunde Albert och Paola återvända hem till palatset, till Belvédère igen, där nu Albert vilar upp sig och står under ständig läkarkontroll.

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Stella Pictures

 

Annons