Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd: ”Väldigt tufft”

28 dec, 2022, 14:00 

Furst Albert berättar nu om hustruns svåra hälsokamp.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Under besöket i Sydafrika drabbades furstinnan Charlene av en allvarlig infektion. I över ett år led hon av psykisk och fysisk ohälsa, med operationer, kollapser och behandlingshem som följd.

Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillståndBrand logo
Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd

I samband med det försvagade hälsotillståndet uppstod även rykten om problem i äktenskapet med furst Albert, och många började undra om Charlene någonsin skulle återvända till Monaco.

Men så i somras började hon synas i offentligheten igen. Hon gjorde flera offentliga framträdanden och i september sågs hon sida vid sida med maken Albert och tvillingarna Jaques och Gabriella.

Annons
Furstinnan Charlene och furst Albert
I en intervju med People uttalar sig nu furst Albert och furstinnan Charlenes tuffa hälsokamp.

Alberts ord om Charlenes hälsa

Albert har inte sagt mycket om sin frus tuffa tid. Nu bryter han tystnaden i en intervju med tidningen People och säger att han är mycket stolt över henne och den resa hon gjort det senaste året.

– Charlene mår toppen. Som ni själva kan se har hon delaktigt på hur många evenemang som helst. Charlene engagerar sig mer i det offentliga livet och tar hand om saker som hon verkligen brinner för, säger furst Albert.

Charlene fick fira jul med familjen igen

Att Charlene är på bättringsvägen är ett sant glädjebesked. Samtidigt har den tuffa tiden satt sina spår och Albert kan inte annat än ösa lovord över sin hustrus hälsoframgångar.

Annons

– Som ni vet, förra året... förra året var ett väldigt tufft år för henne – och även början av det här året. Hon har verkligen vänt på ett otroligt sätt.

Förra året fick Monaco-familjen fira en jul utan Charlene. Nu kan hon äntligen glädjas åt att vara tillbaka och fira den härliga högtiden med hela familjen, inte minst tvillingarna.

– I går var vi och såg en julpjäs på en liten teater här, sa Albert dagen innan julafton.

Furst Albert, furstinna Charlene och tvillingarna Jaques och Gabriella
Furstinnan Charlene fick äntligen fira jul igen med maken furst Albert och tvillingarna Jaques och Gabriella!

Foto: TT

Annons