Albert dök upp bredvid filmstjärna – Charlene borta

Albert dök upp bredvid filmstjärna – Charlene borta
Furst Albert och furstinnan Charlene syns alltmer sällan tillsammans. Nu har Albert återigen dykt upp ensam till en tillställning.
Annons

Hur står det egentligen till med fursteparet Albert och Charlene? Det är ett ämne som träts flitigt när de europeiska kungahusen ska diskuteras.

Elaka rykten gör gällande att paret har vuxit ifrån varandra – och spekulationerna fick ny fart när kejsaren Naruhito av Japan kröntes i oktober.

Annons

Albert utan Charlene igen

Då var både Albert och Charlene på plats i Tokyo, men furstinnan följde inte med sin make på den flotta banketten.
Annons
Nu har Albert återigen dykt upp ensam på ett stort evenemang. Ingen Charlene skymtade till när fursten poserade glatt bredvid filmstjärnan Sharon Stone på Festival TV-galan i Monte-Carlo.
Furst Albert och Sharon Stone såg vänskapliga ut.
Furst Albert och Sharon Stone såg vänskapliga ut.

Sharon var en av 90-talets största stjärnor och är kanske mest känd för sin roll som förförerska i filmen “Basic Instinct”.

Men helt utan familjeuppbackning var inte Albert. Han fick istället umgås med sin dotter Jazmin Grace Grimaldi. Jazmin är som bekant ett av två utomäktenskapliga barn som Albert har erkänt.

Jazmins drömkväll

Jazmin verkade njuta storligen av festligheterna. Hon tog till exempel en selfie med pappa och Hollywood-profilen Vince Vaughn.

Jazmin, Albert och skådespelaren Vince Vaughn.
Jazmin, Albert och skådespelaren Vince Vaughn.

“Det var en underbar kväll”, skriver Jazmin på Instagram.

Handen på armen

Befolkningen i Monaco hade annars fått nytt hopp om Albert och Charlene efter julhelgen. För första gången sedan 2013 dök Charlene upp när Albert höll sitt årliga tv-tal på nyårsafton.

Annons

Många reagerade då på den varma handen som hon la ovanpå Alberts arm.

– Tillsammans med våra barn Jacques och Gabriella, så vill vi skicka våra varmaste lyckönskningar inför 2020, gott nytt år, sa Charlene då.

Charlene och Albert såg kära ut under nyår.
Charlene och Albert såg kära ut under nyår.

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “Albert dök upp bredvid filmstjärna – Charlene borta”

 1. Susanne Blomgren skriver: 8 februari, 2020

  Tycker det är dags att städa upp vissa artiklar som legat länge. T.ex Jonas nya villa, Hur det är att tillhöra adeln, klippet på Sofia och Alexander. Vet att andra skrivit om er gamla artiklar,men inget händer. Kanske dags att lyssna på era läsare ! Det är väl tack vare oss ni går runt ? Och ni har börjat leta efter problem som i Monaco . Sjukdomar hur dålig Mette Marit är.


  1. ananas skriver: 9 februari, 2020

   Susanne
   Helt enig med dig.


 2. HMA skriver: 8 februari, 2020

  Charlene har ett tufft år bakom sig med sorg efter flera nära personer. De har dessutom 2 småbarn hemma, så -nja, spekulationsrubriker..


 3. AstridA skriver: 8 februari, 2020

  Dom har väl aldrig varit sååå tajta? Bott på var sitt håll och levt skilda liv. Ställt upp på photoshoots när det var nödvändigt. I alla år har jag fått för mig att prinsen hittade en passande mor till Monacos tronföljare när han mötte Charlene. Vacker, långbent och framför allt sportig. Glömmer inte hennes tårar under bröllopet. Det var inte glädjetårar.


 4. Bea skriver: 8 februari, 2020

  Personligen tror jag inte ett ögonblick på att hon är “borta”. Däremot att hon väljer mycket noga vid vilka tillfällen hon vill och tycker att det passar just henne
  (och barnen) att närvara.


 5. josefin skriver: 9 februari, 2020

  apropa Sharon Stone: varför har hon glömt att ta pà sig skjortan under kavajen?


  1. Ulla Lundell skriver: 9 februari, 2020

   Vad har Sharon Stones klädval att göra med furste paret av Monaco ?

   Ulla


  2. josefin skriver: 10 februari, 2020

   Ulla Lundell: det är Sharon Stone som är skadespelaren som Albert träffade (dvs del av rubriken) medan Charlene var hemma (annan del av rubriken). Jag bara undrar varför hon glömt klä pà sig.


 6. Eva M skriver: 9 februari, 2020

  Bea håller med dig.💐


 7. Eva H. skriver: 9 februari, 2020

  Albert kanske vill stötta dottern och låta henne få delta i minglandet. Kanske träffa en “godtagbar partner”. Vi kan spekulera hur mycket vi vill orsaken vet bara de själva!


 8. Maria skriver: 10 februari, 2020

  Charlene har väl aldrig sett direkt glad ut. Alltid verkat lite frånvarande. Så inget nytt att hon inte ser happyclappy ut.


  1. Grethe skriver: 11 februari, 2020

   Maria alle liker ikke å smile fra øre til øre. Noen føler det blir falskt eller synes de ser dum ut. Charlene er en av disse. Det kan vi respekter særlig når vi vet at hun har hatt et vanskelig år med dødsfall og sin fars sykdom. Nå har media også en tendens til kun å sette på trykk bilder der Charlene ikke smiler selv om vi har sett at i samme serie er der bilder der hun smiler. Hvorfor? Kanskje for å lage litt overskrifter, men det betyr ikke at de trenger spre rykter om ekteskapet 😉


 9. Grethe skriver: 13 februari, 2020

  Jeg har skrevet flere kommentarer om at Charlene og Albert hadde oppdrag sammen den 26 og 27 januar, nevnte også i forbifarten medias viklinger og at par jobber sammen, hver for seg og sammen med andre slik vi ser her i Norden. Gjett hva som skjedde? Jo alle ble sensurert…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar