Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Albert och Charlene invigde kyrkklocka

16 nov, 2011, 09:03 
Agneta Nisbeth
Annons

Furst Albert och furstinnan Charlene invigde häromdagen en kyrkklocka i Monaco. Den fick namnet efter prinsessan Carolines dotter prinsessan Alexandra.

Det var en glad prinsessa – tuff i röd kappa – som fick följa med sin mamma prinsessan Caroline och morbror furst Albert och hans hustru Charlene till kyrkan Saint Martin.

Annons

Kyrkklocka

Men så var det också hon som hade fått äran att ge namn till den nya kyrkklockan, prinsessan Alexandra.

Ärkebiskopen

Under 100-års jubileet av kyrkan Saint Martin invigdes även en ny kyrkklocka som döpts till Prinsessan Alexandra. Det var ärkebiskopen själv som stod för invigningsceremonin.

Och på plats fanns givetvis det nya fursteparet, furstinnan Charlene gjorde allt för att dölja magen. Något som naturligtvis spär på ryktena om att hon skulle vänta sitt första barn.

Jacka

Furstinnan bar en tunn beige klänning med en liten svart jacka men såg ändå inte ut att frysa i höstvindarna.

Svart och vitt

Prinsessan Caroline var lite varmare klädd i en jacka i svart och vitt, till detta ett par svarta byxor.

Annons

Idrottsgala

Fursten har också varit på ytterligare ett uppdrag, fast då var inte furstinnan med. Albert deltog då i 2011 World Athletics Gala som hölls på Salle des Etoiles i Sporting club of Monaco.

Bolt fick pris

Premierade blev då bland andra snabbe Usain Bolt och Sally Pearson från Australien som fick priser som bäste manlige respektive kvinnliga idrottare under året.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons