Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Albert och Charlene ska gästa årets Oscar-gala

31 jan, 2012, 09:04 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu är det klart – furst Albert och hans Charlene kommer att gästa den stora Oscargalan nu i vår – fast på bilden ovan hälsar de på folket från balkongen under Sainte Devote förra veckan.

Annons

Hollywoods största filmstjärnor kommer att bli överglänsta på årets Oscarsgala den 26 februari. För det spelar ingen roll om du heter Angelina Jolie, Meryl Streep eller Helen Mirren – ingen slår en tvättäkta furstinna i stjärnglans när det gäller! Och i år gästas galan av furst Albert och furstinnan Charlene av Monaco.

Hollywoodblod i ådrorna

Det är ovanligt att kungligheter gästar Oscarsgalan, som i år leds av komikern Billy Crystal. Men furst Albert har som bekant Hollywoodblod i ådrorna genom sin mor, den Oscarsbelönade filmstjärnan och sedermera furstinnan Grace Kelly. 1954 nominerades hon för bästa kvinnliga huvudroll i “Mogambo” och året efter vann hon den eftertraktade statyetten för sin rolltolkning i “Mannen du gav mig”. Vem vet, kanske dyker fursteparet upp som prisutdelare i någon kategori, det vore ju spännande.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Åström

Foto: All Over Press och Stella Pictures

Läs även:

Annons