Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Albert och Charlene: Våra barn är helt underbara!

08 jul, 2015, 08:07 
Agneta Nisbeth
Annons
albert-charlene-ste

I ett stort reportage för tidningen Hello kan man se fursteparet av Monaco, vid slottets pool tillsammans med sina söta tvillingar.

Det var ett tag sedan vi såg dem senast, men nu har furst Albert och furstinnan Charlene åter ställt upp på en exklusiv fotografering tillsammans med barnen prins Jacques och prinsessan Gabriella. Det är i tidningen Hello som vi kan se dessa exklusiva bilder, ni kan se dem här i en blogg eller här››.

– Vår barn är helt underbara. De är pigga och nyfikna på vad som väntar runt hörnet. Gabriella är lite lugnare medan Jacques är mer aktiv, säger furst Albert.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
albert-charlene-barn-ste

Här ser vi tvillingarna efter dopet, sedan dess har vi inte sett dem på några officiella foton. Vi hoppas dock att de visar upp sig till helgen när Albert firar 10 år som furste.

Charlene och Albert bedyrar att allt är toppen mellan dem och att de njuter av att vara en familj:

– Jag har tyvärr inte så mycket tid med dem som jag skulle vilja efter som arbetet tar så mycket tid, men när jag väl ser dem ger jag dem flaskan och byter blöjor, säger furst Albert.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons